Fejér.megyén belül velence vonzáskörzetében keresek, aktív idős 48+ partnert. Akivel perverzebb vágyainkat is megélhetnénk.
Magamról 24 éves, passzív, 171 mgas,.63kg vékony fiú vagyok. Szeretem a harisnyát, akár.lánynak.is öltözni. Nem vagyok.szopható,.nem.dugok...
Magamról 24 éves, passzív, 171 mgas,.63kg vékony fiú vagyok. Szeretem a harisnyát, akár.lánynak.is öltözni. Nem vagyok.szopható,.nem.dugok...
Bp belváros passzív?
ma este repter mogott kocsibol popsival kifele leszek... odajossz dugsz lelepsz alapon teljesen zart szopo alarcban várlak...
Törökbálint kornyeken szopnek, szopatnek, autoban is oke...
Most valaki egy szabadtéri masztira a Szépvölgyin?
Én is így vagyok vele, csak sajnos sokakban ennyi sincs, pedig nem megerőltető pár ujj technika.
(Ez egy válasz berci72 üzenetére (2025. 04. 12. szombat 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Bp-n most valaki?
Holnap délelőtt folyamán Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén...
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
sziasztok, női rucis esetleg jön a reptérre ma?

És le sem írtad a többi kamus nevét. Ennél sokkal több van, vagyis volt hozzájuk ,,szerencsém".
(Ez egy válasz berci72 üzenetére (2025. 04. 12. szombat 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 12. szombat 15:19

Szeretem amikor írok valakinek,ès nemleges válaszra sem mèltatnak!
Kamu senkik:
Kaktusz23
GyőriGeri29
Kamu senkik:
Kaktusz23
GyőriGeri29
Sziasztok, ma 18:00tól debrecenbe cumiznék egyoldalúan, ha érdekel irj privát!!
Èn is leîrom a nemleges választ is,így korrekt
(Ez egy válasz Tibor81 üzenetére (2025. 04. 12. szombat 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 12. szombat 15:29

Igen sajnos nagyon ritka hogy egyáltalán válaszol valaki, pedig tök normál alap lenne. :(
Igen sajnos nagyon ritka hogy egyáltalán válaszol valaki, pedig tök normál alap lenne. :(
(Ez egy válasz berci72 üzenetére (2025. 04. 12. szombat 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 12. szombat 15:19

Kamu senkik:
Kaktusz23
GyőriGeri29
Kamu senkik:
Kaktusz23
GyőriGeri29
Kamu senkik:
Kaktusz23
GyőriGeri29
Kamu senkik:
Kaktusz23
GyőriGeri29
Dányból keresek srácot!
Privátba írj!
Privátba írj!
Valaki félegyháza környékén? Kiváncsi bi vagyok, csak aktív írjon
Sziasztok. Késő este utazók Nagykőrös, Cegléd, Albertirsat érintve. Ha esetleg lenne kedve valakinek találkozni ezen az útvonalon akkor írjon privátban.
Gödöllőn most valaki?
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.