Passzív srác ma lenne? Helyed legyen.
Ma délután 16:30 utàn ki cumizna le egy helyes szépfarkú sràcot?Szombathelyen!vagy egy közös hoki.20 éves fiúk előnyben.
Holnap késő délután, este, leszopnék egy kemény farkat.
A számba is élvezhetsz, közben a seggedet is kinyalnám, jó mélyen.
Legyen helyed!
A számba is élvezhetsz, közben a seggedet is kinyalnám, jó mélyen.
Legyen helyed!
Kora reggeli vagy esti órákra keresek partnert Nyiregyen, állomás környékén szopnék egyet. Hely nincs, de minden megoldás érdekel
Zalaegerszegen ma délután pasit kényeztetnék orálisan, hely van.
Sziasztok!
Pápa-Tapolca-Keszthely helyel rendelkező partnerem keresem.
Pápa-Tapolca-Keszthely helyel rendelkező partnerem keresem.
Ma 13-órára megyek a reptéri kifutóhoz ! Cumiztatnék valakit.
Sziasztok, hètföi napra àpolt aktív pasit keresek, akivel àtèlhetnèm elsö prosztata orgazmusomat. Diszkrèt helyem van, tudd hogy mit akarsz. Lègy àpolt, diszkrèt ès irànyító tipus.
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei enyhén biszex férfitagú párral ismerkednék. Igényes, diszkrét vagyok.
Ma este negyed hét körül lehet hogy benézek Dunakeszin az Auchan glory-ba. Délután még megírom, hogy tudok-e menni.
Hétfön,Bp-n ismerkednék.Én magas nagydb ffias,full szörös testü,borostás arcu,fejü nős uni akt bi vagyok..!?Szeretnék találkozni,és élvezzkedni,akivel meg lenne a kölcsönös szimpatia.Imádom mint bárki más az orált,de akár egyoldaluan is kényeztetnélek,végig.Irj és találkozzunk,helyem nincs de autom igen.
Veszprém pasit keresek
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Bi parok csak parok bpn aktiv vagyok
Bi parokat keresek hajnal/es napkozbeni szabadidovel. Dugatnam magam mikozben nyalnek/szopnek. Tapasztalatom van. Irjatok batran
Ráckeve környéken valaki ma??
Ismerkednék olyan pasival, akit szintén szokott vibrizni a neje és tud a bi vágyairól
Ma valaki autós kaland Miskolc környékén?
Ma delutan ?5 ora korul
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 04. 15. szombat 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Kiverném valakiét ma délután kocsiban,szabadban Albertirsa-Tápioszentmárton környékén