Pápán, és 50 km környékén , péntek, vagy szombat éjjelre, keresek hellyel rendelkező, kanos aktív, nem tökölő, pasit, aki jól, megszopatna, megdugna.
Sziasztok, kecskemeten, csutortok,pentek szabadban, BI kalandban benne lennek, farokveres, szopas stb...
06.29. Csütörtök este 10 körül nőnek öltözve taliznék , szopnék Szombathely környékén ,dughatsz is ha kellően felizgatsz és nem túl nagy a farkad . Leginkább idős férfiak jönnek be ők előnyben vannak .Kint leszek autóval Szombathely határában eldugott helyen ha jönnél írj és megmondom hol vagyok . Írj magadról és vágyadról is néhány szót , esetleg képet (intim is jó ) esetleg m86 Vámoscsalád pihenőbe is ok .
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Újpesten van még valaki kint?
15. Kerületben ma este kocsiban valaki aki könnyítene magát???
Csütörtök napközbe szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Budapesten keresek hellyel rendelkező férfit vagy párt mára
sziasztok,
Győr-Sopron környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
Győr-Sopron környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
Most valaki aktív akit megdugna szabolcsból?
Ismerkednék olyan pasival aki szeretne mélytorkosan megszopatni általában du.3-4 órától érek rá Székesfehérvár és M0 útvonalon előny ha felvennéd nekem videóra ahogy szopatsz minimum méret 16 cm bocsi Privát írj köszi ja reggel is jó lehet csak akkor 5 óra negyed 6
13.kerbe ki akar cumizni?
Sziasztok! Vasárnap délelöttre keresnék oralra meg hokira partnert!
Cegléd környékéről keresek autós kalandra holnap délután valakit.
Érden most valaki ?
Ma este szopnék! Tata, Komárom megye! Kíváncsi heterot is.
Szombathely én valaki?17 órakor?fiatal sràc vagyok
Reptéren van kint valaki?
Zalaegerszeg most?
Holnap Székesfehérvár?