Sziasztok!
A héten szerda délelöttre keresnék partnert közös hokira, orálra esetleg picit többre.
Helyem van.
A héten szerda délelöttre keresnék partnert közös hokira, orálra esetleg picit többre.
Helyem van.
Zalaegerszegen ma, kedden, szerdán 17 és 21 között szopnék. Helyem van hozzá. Privátban keress. Köszi.
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Békésmegyei bi vagy aktív kemény farkút szopnék. Dughatsz is,tövig. Helyed legyen . Tudok utazni.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok!Agusztus 24,25,26 napokon,Balatonfüred,Alsóörs,Balatonalmádi környékén találkoznék 40-50 es férfias Ápolt,diszkrét .heteró,bi pasival! Délelőtti órákban a környéken tudok utazni,délután neked kell jönni!Hely kell vagy autós találkozás!Csak is kimondottan kölcsönös orál szexre,semmi másra!Csak az írjon aki valóban találkozni is akar,nem csak szórakozik!Feleslegesen ne raboljuk egymás idejét,köszönöm!Üzenetet csak is privátba!
Marcali környékén 2 bi pasi keres bi párokat, csajt.
Szopni imadot keresek a hetenn delelotre kor alkat nem szamit Ózd
Sziasztok! Balatonmárián keresnék igényes fiút…
Hello valaki ma délután Tiszakécske és környékén aki talizna kiverné a farkam írj privátban köszi szépen
Pécsen valaki/k most?
Cegléden keresek paszivat kit lehet dugni.
Sziasztok! Balatonmárián keresnék igényes fiút…
Aktivot keresek aki bele elvezne a szamba,vagy jol meg dugna!
Borsod,Heves
Borsod,Heves
Fehervaron vki, kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Dunakeszi auchanban ma reggel fél 9 körül valaki egy jó kis glorys akár kölcsönös szopásra?
Kezdőként keresek olyan idősebb férfit aki kényeztethetnék Szigetszentmiklós környékén.
Hali.
Aktiv pasit keresek aki meg is dugna,
(én sem vagyok passziv)Pesttöl-Hatvanig.
Autós tali is jó...
Aktiv pasit keresek aki meg is dugna,
(én sem vagyok passziv)Pesttöl-Hatvanig.
Autós tali is jó...