Holnap veszprémben bi pasi egy kis orál kalandra?
Sziasztok!
Olyan /magyar/ BI pasit keresünk akinek a mérete max. 14 - 15 cm. Elképzelés : elmegyünk nálad kiveszem neked és a pasim szájába teszem aztán leülök egy székre és végignézem ahhogy a szájába engeded és lenyeli. Ezt követően lelépünk es várod a következő talit. Nyiregyháza - Debrecen vonalon
Olyan /magyar/ BI pasit keresünk akinek a mérete max. 14 - 15 cm. Elképzelés : elmegyünk nálad kiveszem neked és a pasim szájába teszem aztán leülök egy székre és végignézem ahhogy a szájába engeded és lenyeli. Ezt követően lelépünk es várod a következő talit. Nyiregyháza - Debrecen vonalon
Főleg Szegeden keresek hokipartnert kölcsönös farokverésre. Orál is belefér, részemről nem viszonoznám. Nincs helyem sajnos. Szép napot!
Üllö, Gyömrö szopna vslaki? Félora vagyok kb.
Vasárnap de. Cegléden partnert keresek. Hely van!
oráloznék vékony fiúnak.
Fiatalt szopatnék vagy közös hoki ma este. Vecsés, Üllő, Péteri, Monor esetleg Budapest.
Zalaegerszegen most pasi?
21 után valaki bp?
Sziasztok!
Vasárnap délutánra, kora estére keresek párt vagy bi pasit Zirc környékén!Uni/passzív vagyok!Hely megoldható.Írjatok
Vasárnap délutánra, kora estére keresek párt vagy bi pasit Zirc környékén!Uni/passzív vagyok!Hely megoldható.Írjatok
Szopnék Pécsen
mackós srác ismerkedne,kis mérettel(11) szopható vagyok akár 1 oldalúan is.
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár
most tudnák menni !
(Ez egy válasz Roberto1982 üzenetére (2024. 03. 16. szombat 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Zalaegerszegen most pasi?
Ma, holnap, egész nap... Szopnék, mély torkosan!! Valakik?? Helyem van!! Írj privátban...
Debrecen és környékén normál vagy sportos alkatú, jó megjelenésű bi srácot keresünk. Házaspár vagyunk, mindenki örömére keressük a beszállót. Bi párt is keresünk.
Sziasztok!Szabolcs vagyok, farkat vernék kényeztetnék!Miskolc,Barcika, Edelény környékén....Írjátok!
Sziasztok!
Esztergom környékén cumiznék.
F/45/180/90
Esztergom környékén cumiznék.
F/45/180/90
Sziasztok,
Ma este kaland?
Diszkréció,biztonság adott és elvárt
Ma este kaland?
Diszkréció,biztonság adott és elvárt