Holnap, jún 25.-én a délelőtti órákra keresnék aktív pasit Paks és környékéről, akit szophatnék, végig.
Van itt fiatal passzív srác?
Csütörtök estére keresek hellyel rendelkező pasit vagy bi férfi tagú párt Budapesten.
Szexárd szopnék szopatnék
Pakson lányost szopatnék.
Ma Sóskúton 15:10tól természetben Szopnèk meg dugható is vagyok
Nyíregyházán keresek aktív partnert. Kezdő vagyok
Sziasztok
Kinek lenne kedve szopatni, kalandozni egy kicsit?
Kinek lenne kedve szopatni, kalandozni egy kicsit?
Sziasztok.
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögben keresek olyan megbízható nős férfit, aki szeretne rendszeresen szopatni. Ha túlfűtött vagy, esetleg nem kapod meg otthon amire vágysz, jelentkezz. Teljesen kezdő férfi vagyok és kölcsönös szimpátia esetén rendszeresen kielégítelek, finoman leszoplak...
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögben keresek olyan megbízható nős férfit, aki szeretne rendszeresen szopatni. Ha túlfűtött vagy, esetleg nem kapod meg otthon amire vágysz, jelentkezz. Teljesen kezdő férfi vagyok és kölcsönös szimpátia esetén rendszeresen kielégítelek, finoman leszoplak...
Sóskúton aktív 17:00 aktív??
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Bi párt is keresnek játékokra kor alkat nem szamit
Zalaegerszegen a hétvégén mindkét nap este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Privátban egyeztessünk. Köszi.
Sziasztok!
Kimondottan igényes, türelmes pàrt keresek hosszútàvra. Helyem alkalmanként van. Tali akàr màr ma este.
Kimondottan igényes, türelmes pàrt keresek hosszútàvra. Helyem alkalmanként van. Tali akàr màr ma este.
Szopnék Bicske Tatabánya Bia környékén holnap délelőtt kocsiban vagy szabadban
Orális játékokat keresek kor alkat nem szamit
Bp ma?
Dél Bp. M0 környékén valaki?
Sziasztok. Fóton vagy a közelben szopnék egy ápolt ,borotvált, teli faszt. Ma délelőtt. Nem beszélgetni szeretnék.Szabadban vagy helyed legyen