mackós srác holnap késő estére 9-10 körül keres pasit .. 1oldalú orálra..aki leszopna.
de keresek aktiv srácot is
de keresek aktiv srácot is
Budapesten most valaki?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék, de hokiba és kölcsönös cumiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok
Egri, aktív, hellyel rendelkező értelmes pasit keresek!
Siófokon valakinek nincs kedve jatszadozni a farkammal amig élvezek egy nagyot ahova szeretned? sok jön…
jóképű izmos sportos pasival szívesen ismerkednék
Budán keresek aktívodni is szerető partnert, párt!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület
Aktív szexpartnert keresek lehetőleg hellyel. Bp XI.
Sziasztok július 4.-én margit szigeten szopnék jó farkú pasit, 26 éves vagyok.
Siófokon kaland valaki?
Sárvár, Celldömölk környékén van olyan hely ahová kijárnak srácok, esetleg párok,ès lehetne ismerkedni?
Balatonlelle környékén most szopnèk szopatnèk egy szép farkát akár bele is ülnèk
Szopnék szopatnék Bp írj
Kbarcik és környéke valaki?
Sziasztok, volt már valaki az “újpesti meleg erdőben”? Tapasztalatok esetleg passzívként?
Ma estére keresünk egy bi srácot hármas játékokra, Pasik között csak orál. Igénytelen szakáll, dohányzás kizáró ok. Fotócsere alap.(könyörgöm olyan ember írjon aki húsz üzenet után nem jön elő valami idióta indokkal!! A másik, hogy a bi nem azt jelenti, hogy megengedi, hogy egy pasi leszopja, csakhogy potyapuncit kapjon)
Kinek lenne kedve szopatni vagy kalandozni, akár a reptéri kifutó végénél is jo nekem.
Szopnék gecit nyelnék egyoldalúan most .helyem most van Sümeg mellett .
Sziasztok!
Szegeden és környékén keresnék igényes srácot diszkrét kalandokra.
Szegeden és környékén keresnék igényes srácot diszkrét kalandokra.