Ma szopatna valaki Budapesten? Hely/autó szükséges.
Ma este 9:30-10:00 után Zalaegerszegen keresek valakit
Bármilyen felallas barmi lehet. Tabuk nélkül. Kölcsönös vagy egyoldalú is.
Bármilyen felallas barmi lehet. Tabuk nélkül. Kölcsönös vagy egyoldalú is.
Cegléd és környékben partner?
.
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok. Ma este Pestről hazafelé keresnék útszéli kalandot Gárdony, Székesfehérvár, Veszprém és kisebb kitérők jöhetnek szóba.. lehetőleg aktív srácot keresek, de fiatal passzív is írhat a többit privátban.
Szopnék szopatnék Bp írj
(Ez egy válasz Athos3 üzenetére (2024. 07. 16. kedd 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ismerkednék Párral, pasival. Privátban.
Szexpartnert keresek Kiskunfélegyházán. Írj ha érdekel
Fót vagy 16 ker környékén bi pasi mostanaban?
Bi,aktív-uni férfiast keresünk harmasra-adatlap -videiok egyertelmüek..ffi harmast szeretnenk.
Valaki Miskolc?
Írj az adatlapon im keresztül üzenet és beszélünk!
(Ez egy válasz Lacmac üzenetére (2024. 07. 16. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Kispesten szopnék (is) kanos (szőrös) aktív pasit/kat ma este!
Szia... engem érdekelne a dolog ...bár még nem volt ilyen kalandom de kipróbálnám ....ti elég ugyesnek tuntok
(Ez egy válasz apu1950 üzenetére (2024. 07. 16. kedd 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 11:02
Bi,aktív-uni férfiast keresünk harmasra-adatlap -videiok egyertelmüek..ffi harmast szeretnenk.
Én is benne lennék valamiben
(Ez egy válasz Athos3 üzenetére (2024. 07. 16. kedd 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Szigetszentmikloson cumiznék. Viszonozni nem kell csak elélvezned
Ha meg aktuális benne vagyok
(Ez egy válasz Focis üzenetére (2024. 07. 16. kedd 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, ma esti órákban keresek partnert Budapest déli részen de helyem is lenne csak én párom nélkül.
Szopás oda vissza …. Utazni is tudok de kocsiban is jó
Szopás oda vissza …. Utazni is tudok de kocsiban is jó
Partnert keresek mélytorkos szopáshoz.