Szia írj üzenetet
(Ez egy válasz Transz fan üzenetére (2024. 07. 18. csütörtök 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
!!!
Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srác pasi ma délután hely van.
Sziasztok! Ma délután 16órától pasit szopatnék titokban diszkréten! Teljesen kezdő nős pasi vagyok!!!!! Kíváncsi!!!! És kipróbálnám! Debrecen és környéke!?
Most szopnék Budapesten
Kanos pasit szopok 11. Kerben
Hali. Szokásos kölcsönös-közös hokihoz , asztaliteniszhez, lábtengóhoz vagy akár bábozáshoz keresek mostanra egy normális srácot , átlagos vagy sportos testalkattal. Jelenleg pest megyében vagyok . Helyem van . Privátba a többit
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Zalaegerszegen péntek délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Privátban egyeztessünk köszönöm.
Pakson szopatnék!
Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel uni biszex vagyok 17 5 a méretem
Szopnék szopatnék Bp írj
Júli 21-juli25 ig Keszthely környéke. Aktív Pasi?
Szopható aktív vagyok

Kondorosi útnál van most valaki?
Kölcsönös orál valakivel ma este budapesten?
Ma 5 oratol pasit fogadnek diszkret otthonomban.
Sziasztok!Badacsony környékén csatlakoznék itt nyaraló párhoz !Enyhe bi nem akadály
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok. Ma az esti órákban találkozna valaki Veszprém vagy Székesfehérvár környékén? Uni vagy aktív srácot keresek, esetleg kíváncsi heterót