Szép estét érdekelne
(Ez egy válasz tyranno üzenetére (2024. 08. 06. kedd 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 06. kedd 11:36
Biszex férfit , srácot keresünk … férfi tagunkat is meg kell dugnod ,és szopatnod . Ő is meg fog téged . Hölgy tagunk is beszáll a játékba … csak ezekkel a feltételekkel keresünk !!! IGÉNYES !!!
Budapesten keresek pasit ma estére
Pasit keresek 69re kölcsönös öröm szerzés céljából. Debrecen
Lesz ma este valaki reptéren?
Székesfehérváron egy közös maszti ma a szabadban?
Valaki?
Privátba írj!!
Valaki?
Privátba írj!!
Kezdő, fiatal srácként kiprobálnám milyen szopni és milyen ha számba élveznek.
Fejér megyébe keresek egy normális diszkrét pasit.
Fejér megyébe keresek egy normális diszkrét pasit.
Holnap reggel aktiv srác lenne 11ker Bocskai út környékén?
Hely van. 44éves vagyok.
Privátba írj!köszönöm.
Hely van. 44éves vagyok.
Privátba írj!köszönöm.
Szopatnék kezdő fiatal srácot.Pécs
Valaki most reptér?
Sárvár, szabadban? Valaki tele èlvezhetnè a számat.... utána pisi is jöhet,ha szeretnéd!!
Uni/passzív pasiként keresek uni/aktív partnert, akinek lenne helye Dél-Pest környékén. Kizáró okok: nagy túlsúly, intim szörzet, és légy min. 180 cm magas.
Érd Tárnok Törökbálint Budaörs 11 kerület délu része térségében keresek hétköznap 18 óra után olyat aki szívesen szopatna kocsiban.
sziasztok, ma 17 óra körül egy közös masztira valaki az Alleeban ill. környéken?
17-ker rákos-csaba újtelep. Nincs senki aki szopna?? Esetleg én is ki próbálhatom a szopást, egymás farkával játszani. Heteró, de nagyon kíváncsi vagyok. Sokan válaszoltak, de találkozni nem akarnak. Nős vagyok és nem tudnak ezen vágyaimról. 65 éves, nem szőrös, kb 100 kg.
Sziasztok! Balaton déli parton ismerkednék.Mindenre nyitott 60 as vékony férfi vagyok.
FemBoy típusú lehetőleg hosszabb hajú nőies srácot keresek.
Szopnék szopatnék Bp írj
Sziasztok, írok privátot!
(Ez egy válasz tyranno üzenetére (2024. 08. 06. kedd 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 06. kedd 11:36
Biszex férfit , srácot keresünk … férfi tagunkat is meg kell dugnod ,és szopatnod . Ő is meg fog téged . Hölgy tagunk is beszáll a játékba … csak ezekkel a feltételekkel keresünk !!! IGÉNYES !!!
Írtam provibe
(Ez egy válasz Brian71 üzenetére (2024. 08. 06. kedd 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 06. kedd 10:56
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Zalaegerszegen szerda, csütörtök este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, egyeztessünk privátban. Köszönöm.