Budapesti, XIII. keruleti pasi vagyok. Izgat, hogy delig nincs itthon a parom, szeretnek egy kolcsonos szimpi pasit egy gyors viberes ismerkedessel fogadni a lakasomon es kiprobalni, ahogy leszopom.
Valaki ma Bátaszék+50km?
Fejér megye mányra ma valaki kocsival? Szabadban? 35 eves átlagos full passzív vagyok!
Miskolc és környéke.Kölcsönös szopásra valaki?
Zalaegerszegen MA és holnap kora este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Akár kölcsönös is lehet. Privátban egyeztessünk, köszönöm szépen.
Bpn szextali nost, mindenbebenn vagyok!!!
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
(Ez egy válasz bambula30 üzenetére (2024. 08. 09. péntek 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 09. péntek 09:34

hello valaki jövőhèten kiverné a farkam Tiszakécskén autóban akár. írj privátban köszi
Zalaegerszegen szombaton pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Akár kölcsönös is lehet. Privátban egyeztessünk, köszönöm szépen.
Sziasztok!
Az augusztus 12-15-éig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet, bi párt, vagy csini, nőies travit. Helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Aktív vagyok! Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom. Szóló pasik jelentkezését NEM várom!
Az augusztus 12-15-éig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet, bi párt, vagy csini, nőies travit. Helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Aktív vagyok! Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom. Szóló pasik jelentkezését NEM várom!
Ma este Székesfehérváron valaki?
Hajdú-Bihar megye, Komádi, Berettyóújfalu környéke? Valaki? Keresek valakit akivel a szabadban jól érezhetnénk magunkat. Légy férfias.
Gárdonyban valaki most a nudi helyan?
Hello Bello!
Csak kizárolak aktivat keresek
Csak kizárolak aktivat keresek
szombaton kora délelött szopnék vkit veszprémben.élvezhetsz a számba!privát választ várok!
Valaki ma este reptér?
Ma este Jászberényben a Csángó fesztiválon kölcsönös orálra?
Valaki market centrálnál Vecsés
Neszmély környékén orál?
Gangbang buliban passzívként részt vennék