Keresek Ózdon vagy a környékről(tudj utazni) valakit aki ma este egy kezdőt irányítva megszopatna/nyalatni.
Helyem van, diszkréció adott és elvárt.
Helyem van, diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Helyem van.
Miért nem töltesz fel magadról fotót. Sokkal egyszerűbb lenne mindkét fél részéről.
Amúgy meg nem is értem, hogy akik regisztrálnak a társkereső oldalra miért nem tudnak fotót kitenni magukról. (Ez egy válasz szeretekhokizni üzenetére (2024. 10. 13. vasárnap 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy meg nem is értem, hogy akik regisztrálnak a társkereső oldalra miért nem tudnak fotót kitenni magukról. (Ez egy válasz szeretekhokizni üzenetére (2024. 10. 13. vasárnap 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok fél 3. Körül vki lesz kint reptéren?
Üdv! Szopna valaki most 3 ker?
Ma az esti órákban keresek hellyel rendelkező passzív partnert Budapesten vagy autóban! Higiénia és diszkréció adott és elvárt. Este 8 óra környékén lesz pàr szabad órám. Írj!
Sziasztok! Kőbányán valaki?
Most valaki közös hoki, Budapest 3. Kerulet. Epp itt vagyok egyeduli pasiként.
Üdv Tomi
Üdv Tomi
Sziasztok! Szigetszentmiklóson helyem van késő estig. Fiatalos, 30-as, kissé macis alkatú, aktív, borotvált fiúként keresem partnerem minden jóra!
Részletekért írj privátban, ha érdekel !
Részletekért írj privátban, ha érdekel !
Budapesten közös hoki? Helyem nincs.
Szolnok megyében keresek havert közös masztira.
Fiú barátot keresek Miskolc,Barcika környékén..Szabolcs vagyok!!Viber előnyben!
Ma az esti órákban keresek hellyel rendelkező passzív partnert Budapesten vagy autóban! Higiénia és diszkréció adott és elvárt. Este 8 óra környékén lesz pàr szabad órám. Írj!
Győr-Vas megyei masszőr?
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan.
Helyem van, akit érdekel privátban keressen. Köszönöm szépen.
Helyem van, akit érdekel privátban keressen. Köszönöm szépen.
Sziasztok!
Holnap délelőtt cumiznék!
Bp?Gödöllő?
Holnap délelőtt cumiznék!
Bp?Gödöllő?
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Régóta keresek,de remélni tudom,hogy megtalálom akit keresek!
11.kerület Bocskai út környékén lakó/dolgozó normális srácot keresek lehetőleg rendszeres találkozóra.
Diszkréció alap!
Akivel már beszéltem: kérem ne írjon,hogy ne fussunk felesleges köröket.
44éves vagyok.
Privátba írj. Köszi!
11.kerület Bocskai út környékén lakó/dolgozó normális srácot keresek lehetőleg rendszeres találkozóra.
Diszkréció alap!
Akivel már beszéltem: kérem ne írjon,hogy ne fussunk felesleges köröket.
44éves vagyok.
Privátba írj. Köszi!
Kiskunfélegyházán valaki?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület