Sziasztok.
Szombaton utaznék Pestre Szegedről, szeretnék szopni vagy ott a környéken, vagy útközben.
Legjobban 2 vagy több férfit szeretnék szopni, vagy domináns pár játszótársa lennék.
Szombaton utaznék Pestre Szegedről, szeretnék szopni vagy ott a környéken, vagy útközben.
Legjobban 2 vagy több férfit szeretnék szopni, vagy domináns pár játszótársa lennék.
holnap estére keresek sexpartnert győrben,ötvenes pasi vagyok,helyem van
Bi pasit keresünk.....
Most valaki közös hokira? Bp és kornyeke
Buék.Bi v meleg aktívpartnert keresek Jászberény és környékén nemcsak eggy alkalomra.
Baja és környéke?
Kiskunfélegyházán elérhető aktív van ?
valaki fehérváron vagy környékén?
Ma 3és5 között Szekszárdon vagyok! Valaki?
Estére keresek egy bi aktív pasit XXII, XXI,
Sziasztok ! Gyöngyös környékén keresek fiatal passzív/uni srácot titkos kalandokra.
Sziasztok!Veszprém környékén keresek pár vagy bi pasit.Csak aki tényleg akar találkozni is!Olvass adatlapot!
Szombaton 16:00-tól ráérő aktív aki barátnőm előtt dugna? Min 18/4. Szó nélkül. Többes is ok.
Sziasztok, a héten és a jövőhéten keresek irodai szopatásra lányos arcú delikvenst.
17 óra után fogadlak az irodámnál, bevezetlek megszopatlak és már mehetsz is
. Légyszi csak akkor írj, ha nem zavar, hogy egy domináns keményen használni fogja a szádat. Sem beszélgetni sem barátkozni nem akarok, elvárom, hogy csöndbe tedd meg amit mondok, nem kívánok a lelkedre vigyázni csak keményen leszopatni. akarlak. Engem az alázás és a dominancia izgat.
A Feneketlen tó környékén a 11. kerületben. 50-es, 190 cm-es, domináns, kemény-farkú, hetero vagyok ezért mindenképpen látni akarom az arcodat mielőtt kiválasztalak. Ezen légyszi ne sértődjetek meg, senkinek nem tartom meg a képét, akik már jártak nálam megmondhatják
17 óra után fogadlak az irodámnál, bevezetlek megszopatlak és már mehetsz is

A Feneketlen tó környékén a 11. kerületben. 50-es, 190 cm-es, domináns, kemény-farkú, hetero vagyok ezért mindenképpen látni akarom az arcodat mielőtt kiválasztalak. Ezen légyszi ne sértődjetek meg, senkinek nem tartom meg a képét, akik már jártak nálam megmondhatják
Szopni szerető,jól dugható bi pasi vagyok. Fiatalos ,jóképű. Békésmegye. Helyem nincs. De ha neked van, tudok utazni.
Dányból keresek srácot!
Diszkréció maximális!
Privátba írj!
Diszkréció maximális!
Privátba írj!
sziasztok keresem aki a harkányi fürdöbe 30án szopott
Az elkövetkező 1-2 órában szopnék egy ápolt farkat. Ecser és környéke kocsiban vagy nálad.
Ma 18:00 után Bicskén valaki autóval jár? Szopnék és dughato is vagyok
Ismerkednek roma aktiv diszkrét megbízható pasival rendszeres szexre.
Írj ha létezel
Írj ha létezel