Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Uni vagy aktív srácot keresek, duci srác vagyok.
Szopnék szopatnék Bp írj
Paks mellett holnap reggelre srácot szopnék spermanyeléssel popószex is jöhet utazni tudj
Valaki glory valamerre??
Keresek valakit aki jól megszopatna ma!
Sziasztok! 41 éves bi uni női fehérneműs férfi vagyok! Ma este 8 óra után Újpest Megyeri úton valaki! Anyagiaktól mentes szex! Autóm helyem nincs! Írj
Hetero alapon fognám a cerkát én is. De kizárólag úgy ! A bi faszverés más azt alul fogom és 45fokba indítom. A heteró de kíváncsi faszverést kicsit feljebb fogom és csak 39 fokba verem. Ésss ! Kimondottan és szigorúan HETERO módon ismerkednék autós kalandra minden nap fiúkkal ! Legalább nem csapom be magam. Bi hajlam van bennem és ennyi. De azért mert a kolbászt is megfogom még nem megyek egy bizonyos szint alá, hogy bárkivel bármit … persze hetero alapon
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 04:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 10. hétfő 04:57

Movie úr kizárólag hetero alapon keres kizárólag hetero fiúkat. Kicsit beteg. Még saját magának is hazudik. Mindegy. Engem már letiltott.
Most du Kecskemét Paks vonalon valaki?
Sziasztok 25 éves macis srác macikedvelő kanos pasit kerest a mai napra. Imadok szopni. Irj ha erdekel a dolog! Nagyhegyesen vagyok megtalalható
Dunaharasztin este talalkoznák kamionomban. Privát keress
Fehervar bisex pasi vagy srac közöshokira?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Valaki ma akar szopatni?
Szeretném ha ma estet valaki megdugná a számat. Zugló vagy Üllő környéke

Egerben szopni szeretnék.
Imádom a gecit nyelni.
Imádom a gecit nyelni.
Sziasztok!
Harkány, és környékén közös szopás valaki
Harkány, és környékén közös szopás valaki
Sziasztok! Veszprém,ès környékén leszopnèk valakit,vagy a gulya dombon tali?
Sziasztok.Aktív pasit keresek Heves megye Recsk-Parád környékén.Passzív női ruci kedvelő vagyok.
Kecskeméten szopnék szopatnék a héten valamelyik délelőtt
Igen, rendkívül labilis az idegrendszere. Talán a cucctól.
(Ez egy válasz biis üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 10. hétfő 08:08

Engem is megkeresett Movie, írtam neki, hogy olvassa màr el mégegyszer az adatlapom. Pàrt keresek. A vàlaszàban lettem mindenféle iQ hiànyos gazember, aztàn tiltott.