Újpesten merre?
(Ez egy válasz bandy28 üzenetére (2025. 04. 08. kedd 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 22:14

Sziasztok! Újpesten valaki cumi meg anál? 41 éves bi uni női fehérneműs vagyok! Írj
Gödöllőn szopatnék most, valaki?
Sziasztok! Újpesten valaki cumi meg anál? 41 éves bi uni női fehérneműs vagyok! Írj
Szopás még ma este Békéscsaba és környéke. Érzékien csinálom.
Sziasztok. Passziv 24 éves szőrös fiatal vékony srác vagyok. Alkalmi partnert keresek. Jelenleg az m6 os autopályán állok a kocsival. Idősebb urat keresek aki alaposan megdugna, megszopatna! Kulcs, adony pihenő
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Budán szopatnék szopnék most!
Sziasztok Cegléd kornyéke? Aktivat keresek
Sziasztok Cegléd kornyéke? Aktivat keresek
Sziasztok! Újpesten a görgely utca környékén valaki? Én 41 éves bi uni női fehérneműs férfi vagyok! Írj! Mindenbe benne vagyok!
Idősebb férfinak szopnék. Szeretek hosszan kényeztetően szopni, nyalni a golyókat, mélytorkozni. A spermát szeretem szájba vagy arcra kapni. Egymás után többször is élvezhetsz. Hely ok. Bp 10 ker.
Rutinos aktiv ferfit keresek aki rendszeres megszopatna !!
Budán este??
Most az M7 mellett Nagykanizsa irányába Budapestről egy közös maszti, esetleg ha szimpatikus cumi?
Gödöllőn valaki cumira most?
Szolnokon ma este valaki aki aktív vagy uni?
Debrecenben szivesen teleélveznék egy fiatal szörtelen vékony popsit
37 éves, ápolt, orált kedvelő passzív fiú vagyok (170 cm, 70 kg), aki ma estére a 10. kerületben keres pár diszkrét, tiszta és igényes férfit egy kellemes, orális élményre. Imádom hosszan és szenvedéllyel kényeztetni, mélyre venni, nyelvvel és ajkakkal játszani. A golyókat is szívesen kényeztetem, és a végén szájba vagy arcra élvezés is jöhet – akár többször is. Ha benne vagy egy intenzív, élvezetes esti kalandban több résztvevővel, írj privátban!
most valakinek kiverném a kocsijában újpesten
Sziasztok!
Harkányban közös cumi valaki?
Harkányban közös cumi valaki?