Van három
Sok van, van zacsiba, makkban, fitymaféknél, nyelvemben, volt a mellemben
Nekem csak volt 2 a zacsiban
Jobb mellbimbómban.
Saját szúrás.
Saját szúrás.
Akinem a csiklójánál van piercingje annak izgató napkozben is vagy nem is érezni?
Farkamba van egy intim golyo! Nöknek joooo
Sziasztok! Újpesten az Invictus Tattooban csinálnak mndkettőtöknek.
(Ez egy válasz Fauztin üzenetére (2021. 08. 19. csütörtök 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 19. csütörtök 13:30
Sziasztok!
Tudtok javasolni olyan helyet ahol nőnek és pasinak is csinálnak intim piercinget?
Tudtok javasolni olyan helyet ahol nőnek és pasinak is csinálnak intim piercinget?
Ha hajlandó vagy érte utazni, keress meg
(Ez egy válasz Fauztin üzenetére (2021. 08. 19. csütörtök 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 19. csütörtök 13:30
Sziasztok!
Sziasztok!
Egy volt
Nekem van ketto,egyik a nyelvembe
Igen a látvány is izgató de maga a fém nagyon tudja közvetíteni az érzeteket a csikló felé (mert ugye sose a csiklóban van hanem a csikló felett a csuklyában illetve nekem alatta is). Sokkal kisebb inger is nagyobb élvezetet tud kiváltani
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 14. szombat 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4605092)
VIP
2021. 08. 14. szombat 09:09
Akinek a csiklójánál van a piercingje: milyen érzés? Izgató?
Akinek a csiklójánál van a piercingje: milyen érzés? Izgató?
Nekem :P
Akad itt-ott belőle.
Nekem is van
Nekem is
Kelet-Magyarországon valaki foglalkozik férfi intim piercing szúrással?
Frenum.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 21. csütörtök 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4337872)
VIP
2021. 01. 21. csütörtök 07:25
Szívesen megnézném!