Nálunk a szembe szomszéd már 4. éve mutatja a körfolyosó lakóinak nyitott ablaknál ahogy nyarakon szexelnek. A másik szomszéd is elkezdte, csak azért is
Egy ideje felveszem a hangokat, izgató..
Egy ideje felveszem a hangokat, izgató..
Nagyon jó izgató
Izgato is az foleg ha szeretkezes kozbe ram nyit valaki vagy valakik.
Volt benne reszem es nagyon fel tud huzzni. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 28. péntek 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt benne reszem es nagyon fel tud huzzni. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 28. péntek 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1109952)
2018. 12. 28. péntek 15:52
Nagyon szeretjük hallgatni és mi is szoktunk "szórakoztatni". Bár most épp nagyon csendes szomszédaink vannak..
Apropó szívesen meghallgatnánk újpalotán párokat ) /természetesen privátban/
Szamomra izgato.
Egyszer csatogasra ebredtem ejszaka .
Nyitott erkelyajto mellet aludtam.
kimentem az erkelyre de addigra mar nyoszorges is volt.
Agaskodas nelkul nem birtam ki.
Annyi tartozik hozza hogy mindig meztelenul alszom.
Egyszer csatogasra ebredtem ejszaka .
Nyitott erkelyajto mellet aludtam.
kimentem az erkelyre de addigra mar nyoszorges is volt.
Agaskodas nelkul nem birtam ki.
Annyi tartozik hozza hogy mindig meztelenul alszom.
Nagyon szeretjük hallgatni és mi is szoktunk "szórakoztatni". Bár most épp nagyon csendes szomszédaink vannak..
Éppen most megy a hancúr a szomszédban.
Jó kis vasárnap reggeli móka lehet .
A lány nem fogja vissza magát...
Válaszolva a fórum kérdésére: Igen! Izgató!
Jó kis vasárnap reggeli móka lehet .
A lány nem fogja vissza magát...
Válaszolva a fórum kérdésére: Igen! Izgató!
Pár éve volt, hogy koliban laktam, és a szomszéd szobában a folyosó végén egy pár lakott, miénk volt az utolsó előtti szoba a folyosón. Szerencsére szobatársammal nem sokat voltunk egyszerre a szobában, heti pár napot csak.
A régi vékony panelnak köszönhetően olyan tisztán hallottam mikor szexeltek mintha a fal csak dísznek lett volna ott.
Gyönyörűen nyögött a lány, mindig egy hangos hosszú nyögés volt amikor elélvezett. Amikor csak egyedül voltam elkezdtem masztizni amig ők szexeltek, hallgattam ahogy nyög. Minden esetben meglett az eredménye, nem csak a pasija élvezett el de a szomszéd is. Volt, hogy délután 5kor szexeltek , de olyan is előfordult hogy hajnalban mikor felkeltem inni kicsit, hallottam, hogy nyögnek a szomszédban, kérdés nélkül elkezdtem élvezni a műsort. Kár, hogy meglesni nem tudtam őket, az elég bonyolult lett volna. De a hangok így is csodásak voltak.
A régi vékony panelnak köszönhetően olyan tisztán hallottam mikor szexeltek mintha a fal csak dísznek lett volna ott.
Gyönyörűen nyögött a lány, mindig egy hangos hosszú nyögés volt amikor elélvezett. Amikor csak egyedül voltam elkezdtem masztizni amig ők szexeltek, hallgattam ahogy nyög. Minden esetben meglett az eredménye, nem csak a pasija élvezett el de a szomszéd is. Volt, hogy délután 5kor szexeltek , de olyan is előfordult hogy hajnalban mikor felkeltem inni kicsit, hallottam, hogy nyögnek a szomszédban, kérdés nélkül elkezdtem élvezni a műsort. Kár, hogy meglesni nem tudtam őket, az elég bonyolult lett volna. De a hangok így is csodásak voltak.
Pont most ébredtem fel arra, hogy az alattunk lévő lakásban szeretkezik a srác a barátnőjével. Ütemes nyögdécselésekkel kíséretében előbb a lány élvezett el, majd kis idő elteltével a srác.
Mikor felköltöztem pestre, egy kifejezetten hangos párost sikerült kifogni...ráadásul a háló pont a mi ugyanerre a célra kitalált szobánk mellett volt.
Eleinte okoztak egy kis fejtörést és bizonytalanságot.....de azóta többször volt visszavágó :P
Már csak azt várom, hogy egyszer kihívás legyen belőle
Eleinte okoztak egy kis fejtörést és bizonytalanságot.....de azóta többször volt visszavágó :P
Már csak azt várom, hogy egyszer kihívás legyen belőle
Pár éve Amsterdamban töltöttük a nyár elejét. Egy olyan hotelben szálltunk meg, ami valójában egy hotel komplexum része volt, mert több hotel fogott körbe egy közös parkot. A szobánk a negyediken volt, meleg idő, de még nem kánikula. Az ablakok mindenhol nyitva. Tudom magamról, hogy hangos vagyok, ezért bezártunk minden ablakot, mielőtt összebújtunk volna. Amúgy is hullák voltunk az utazástól, így szeretkezés után mindketten azonmód elaludtunk. Éjjel két óra körül ébredtem fel, kimentem letusolni. A párom is megébredt. Ahogy jöttem vissza a fürdőből, látom ám, hogy a párom ül az ágy szélén, merev farka a kezében, a balkon ajtó nyitva és kintről három vagy négy pár szeretkezése hallatszik be. Én olyan nedves lettem ...
Akkorát szeretkeztünk, hogy szerintem mindenki rágyújtott a hotelekben.
Utána már nem csuktunk be semmit.
És ez így ment minden éjjel, egészen hajnalig.
Akkorát szeretkeztünk, hogy szerintem mindenki rágyújtott a hotelekben.
Utána már nem csuktunk be semmit.
És ez így ment minden éjjel, egészen hajnalig.
Az a baj, hogy csak hallani. Látni is,esetleg csatlakozni lenne az igazi. A testiség oltárán már úgyis mindegy, hogy egy farok vagy több farok kényezteti. Gondolom.
Nyaralasos szomszed tömbe töcskölős szép este...nem tartott sokáig de nekem tetszett...
Sehogy.Udvaron törtenő szexről volt szó.Nincs mit értelmeznetek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 09. csütörtök 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3888562)
2018. 08. 09. csütörtök 20:46
Ehhez elég érdekes az az adatlapotok,és fotóitok! Sehol két nő eggyütt! De két farok egy nőben,sok képen!!! Punciban kettő! Sőt szendvicsben is! Ezt hogyan érzelmezzük?
A nyaralásunkon kéjes női sóhajokra ébredtünk éjszaka. A szomszéd lakásban lakó holland lány egyre hangosabban nyögdécselt, a vége felé már félig visítva, lihegve közeledett az orgazmushoz. Teljesen felizgultunk a hangoktól és mi is egymásnak estünk. Szerintem ők is hallottak minket Izgi volt másnap szembe menni velük
Ehhez elég érdekes az az adatlapotok,és fotóitok! Sehol két nő eggyütt! De két farok egy nőben,sok képen!!! Punciban kettő! Sőt szendvicsben is! Ezt hogyan érzelmezzük?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 04. szombat 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3055042)
2018. 08. 04. szombat 13:58
Mi is ott szoktunk,izgató,hogy szomszédok hallják,ha akarják,láthatják is!
Egyszer ( nagyon régen ) mentem délelőtt haza és az egyik lakásból az 1 emeleten egyértelműen erőszakoskodás hangjai hallatszottak. Azt tudtam, hogy a régi tanácsi lakásban felújítás van és éppen a parkettást várta egy házaspár. A főszer úgy látszik elkapta a szemrevaló menyecskét, akinek a férje elég halovány volt, de eléggé pénzes.
Megálltam az ajtajuk előtt és hallottam a keménynek tűnő viaskodást és nem tudtam mit csináljak. Ilyenkor csak nem lehet rendőrt hívni, mert mi van, ha a nő csak kéreti magát. Viszont a hangok annyira izgatóak voltak, hogy a répát vakargatva félig-meddig maszturbába kezdtem. Aztán azt hiszem, hogy a pasi célt ért, mert a nyöszörgés egyértelmű volt, időnként egy sikoltásszerű sóhajjal kísérve. Baromi izgató volt, senki sem volt az emeleten, minden ajtó zárva volt és bizony rárántottam, de a végét már otthon fejeztem be. Fantasztikus volt az élmény. Nem egy egyszerű farokverés, de azt az izgató érzést nehéz leírni. A nőn másnap semmi különöset nem láttam, sem azt, hogy lett volna folytatása a dolognak. Hát ennyi volt az emlék.
Megálltam az ajtajuk előtt és hallottam a keménynek tűnő viaskodást és nem tudtam mit csináljak. Ilyenkor csak nem lehet rendőrt hívni, mert mi van, ha a nő csak kéreti magát. Viszont a hangok annyira izgatóak voltak, hogy a répát vakargatva félig-meddig maszturbába kezdtem. Aztán azt hiszem, hogy a pasi célt ért, mert a nyöszörgés egyértelmű volt, időnként egy sikoltásszerű sóhajjal kísérve. Baromi izgató volt, senki sem volt az emeleten, minden ajtó zárva volt és bizony rárántottam, de a végét már otthon fejeztem be. Fantasztikus volt az élmény. Nem egy egyszerű farokverés, de azt az izgató érzést nehéz leírni. A nőn másnap semmi különöset nem láttam, sem azt, hogy lett volna folytatása a dolognak. Hát ennyi volt az emlék.
Ezt énis imádom ! Bár sajnos most nem lakunk senkivel meg a lépcsőházban sem hallottam még senkit sem. Pedig mi igyekszünk mindig hangosak lenni !
Bár ilyen szomszédjaim lennének mint ti
(Ez egy válasz Leuska üzenetére (2018. 08. 07. kedd 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 07. kedd 11:45
Még évtizedekkel ezelőtt, nekem egy szomszéd srác megvallotta, hogy tetszenek neki a hangok, amiket szeretkezés közben kiadok. Bevallom nagyon meglepődtem, felháborodtam, de ugyanakkor tetszett is a dolog és attól fogva még kevésbé fogtam vissza magam, mint azelőtt és többször mentem csinálni abba a szobában, ami az ő lakásukkal szomszédos volt. Izgatott a szitu, hogy ott lehet a fal túloldalán.
"Ikkegés" ?
(Ez egy válasz F_Jimmy üzenetére (2018. 07. 24. kedd 05:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 24. kedd 05:15
Meleg nyár éjszaka kocsmából hazajövet. Én egy haverral és előttünk egy csaj egy sráccal. Szűk belvárosi utca. Valakik nyitott ablakkal témáznak .
Női hang: " Úgy, úúgy, úúúúgy! Jeáh! Jeáh! Jeáháháh!"
Majd átvált valami ritmikus ikkegésre "Gyere! Gyere! Gyereee!"
És a hapsi jött. Akkorát bődült, mint egy szamár mén.
Négyen, egymásra sem nézve adtuk át magunkat a kéjes hangözönnek. A végén nekem a pulzusom felgyorsulva, az átlagosnál is kevesebb vér az agyamban.
A párocska, az elős sarkon eltérült és egymás szájának is esett.
Női hang: " Úgy, úúgy, úúúúgy! Jeáh! Jeáh! Jeáháháh!"
Majd átvált valami ritmikus ikkegésre "Gyere! Gyere! Gyereee!"
És a hapsi jött. Akkorát bődült, mint egy szamár mén.
Négyen, egymásra sem nézve adtuk át magunkat a kéjes hangözönnek. A végén nekem a pulzusom felgyorsulva, az átlagosnál is kevesebb vér az agyamban.
A párocska, az elős sarkon eltérült és egymás szájának is esett.
Még évtizedekkel ezelőtt, nekem egy szomszéd srác megvallotta, hogy tetszenek neki a hangok, amiket szeretkezés közben kiadok. Bevallom nagyon meglepődtem, felháborodtam, de ugyanakkor tetszett is a dolog és attól fogva még kevésbé fogtam vissza magam, mint azelőtt és többször mentem csinálni abba a szobában, ami az ő lakásukkal szomszédos volt. Izgatott a szitu, hogy ott lehet a fal túloldalán.
(Ez egy válasz Jostek üzenetére (2018. 08. 01. szerda 00:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 01. szerda 00:51
Kb 1 oraval ezelott tortent.....Haverokkal megittunk 1-2 sört.Mindenki kel reggel koran ezert elindultunk hazafele..Felém senki egyikojuk se lakik igy en egyedul idultam haza.Par perc seta utan egyszer csak furcsa hangokat kezdek hallani..fülelni kezdtem....egyszer csak egy hatalmas női élvezés....sajna a végére értem oda..És ebben csak annyi a furcsasag hogy azt a csajt kurtak meg akiert en regota odavagyok es mar nagyon sokszor kivertem ra.....sajnalom hogy nem en voltam de nagyon jo volt hallani es egyszer talan el is mondom neki ezt.