nagy király lehet a pasid Biztos nagyon nagy forma a csávókm
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 30. kedd 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2005. 08. 30. kedd 07:27
nem tehetek mást....a pasim utasitasa: fozel, mosal, takarits, vasalj...meg meg keress sok penzt is....
kepzeld el mire marad mindez mellett idom..
Te is eltüntél....se email...se semmi....jól vagy?
(Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 08. 30. kedd 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 30. kedd 11:27
Ennek örülök, hogy előkerült a szoba gazdaasszonya!
Pussssssz!!!!!!!
Pussssssz!!!!!!!
Nem tudni....ahol én vagyok, nincs Rákóczi tér....
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 30. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 08. 30. kedd 08:27
Hahó, milyen idő van most a Rákóczi-tér környékén?
Ennek örülök, hogy előkerült a szoba gazdaasszonya!
Pussssssz!!!!!!!
Pussssssz!!!!!!!
Hahó, milyen idő van most a Rákóczi-tér környékén?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 30. kedd 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 30. kedd 07:27
nem tehetek mást....a pasim utasitasa: fozel, mosal, takarits, vasalj...meg meg keress sok penzt is....
biztam Benned is....
(Ez egy válasz q.more.d üzenetére (2005. 08. 30. kedd 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz q.more.d üzenetére (2005. 08. 30. kedd 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 30. kedd 06:49
Hja megtanál :) főleg mikor bújsz (a szekrény mögé :) ) És mikor folyton úton vagy
Hja megtanál :) főleg mikor bújsz (a szekrény mögé :) ) És mikor folyton úton vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 29. hétfő 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 29. hétfő 19:56
Hello malacka:)) Tudod, aki akar, megtalál..:)) Bár mostanában tényleg elfoglalt vagyok...az élet egyre nehezebb ...
Hello malacka:)) Tudod, aki akar, megtalál..:)) Bár mostanában tényleg elfoglalt vagyok...az élet egyre nehezebb ...
(Ez egy válasz q.more.d üzenetére (2005. 08. 29. hétfő 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz q.more.d üzenetére (2005. 08. 29. hétfő 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 29. hétfő 19:29
Nahát nahát Hatyúlány hogy eltűntél ;) netán elfoglalt vagy? Vagy már nem szeretsz minket? Vagy mi a bajod velünk ? :(
Nahát nahát Hatyúlány hogy eltűntél ;) netán elfoglalt vagy? Vagy már nem szeretsz minket? Vagy mi a bajod velünk ? :(
Ennek igazan orulok...Nekem is nagyon jokedvem van....jol sikerult a buli:))
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 25. szombat 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Hallň Audrey!
En most nagyon jňkedvu vagyok!
udv.:-)))
En most nagyon jňkedvu vagyok!
udv.:-)))
OFF
Hozzam vagy gyere be a sajat neveden vagy ne gyere be sehogy!!!!! Tenyleg unalmas mar...Mindenkit hulyenek nezel?
Bejottem egy kicsit lehiggadni...de latom csak magammal beszelgetek...
hahhhooo Látogatók!
Már majdnem a második oldalról kellett összevakarnom a témát
Meséljetek, kivel milyen jó dolog történt. El nem tudom képzelni, hogy itt a jó idő, napsütés, rövid szoknyák ideje....Ti nem írtok nekem.
Én most egy kicsit félek....4 pasival menni buliba... lányok!! jelentkezzetek...
Már majdnem a második oldalról kellett összevakarnom a témát
Meséljetek, kivel milyen jó dolog történt. El nem tudom képzelni, hogy itt a jó idő, napsütés, rövid szoknyák ideje....Ti nem írtok nekem.
Én most egy kicsit félek....4 pasival menni buliba... lányok!! jelentkezzetek...
Kedves Tom,
kösz az egyik legédesebb képet ,mindjárt kellemesebb hangulat lett
kösz az egyik legédesebb képet ,mindjárt kellemesebb hangulat lett
Sziasztok!
Akkor következő buliról info egy másik témában...Már alig várom a pénteket..és már csak 30 nap és szabadulok... (Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 06. 20. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor következő buliról info egy másik témában...Már alig várom a pénteket..és már csak 30 nap és szabadulok... (Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 06. 20. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Audrey!
Ebben bíztam! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 17. péntek 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ebben bíztam! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 17. péntek 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 17. péntek 16:49
Hello Macido!
Nem maradtál le semmiről:))) Mindig Te vagy az első, akinek szólok ha jelentkezni kell valahova
Üdv mindenkinek!
Nem maradtál le semmiről:))) Mindig Te vagy az első, akinek szólok ha jelentkezni kell valahova
Üdv mindenkinek!
Szia Tom!
Milyen sorszamot szeretnel huzni??
Milyen sorszamot szeretnel huzni??