Nagyon izgat a tejjel telt, eres cici szopása. Ha ilyen hölggyel tudnék találkozni, az egy orgazmus lenne nekem. Akár minden egyéb érintkezés nélkül csak szopi.
Én például egy nagyon ritka perverz dolgot szeretek.....illetve nem nagyon tudok másról hogy lenne e még bárki aki rajongana ezért
Én őszintén szeretem az elhanyagolt puncit, pár napos puncit
Engem nagyon feltüzel és izgat ha erős punci szagot érzek és több napos, nedves
Imádom hosszan nyalni a fejemre ülve
Izgató a több napig hordott bugyi is
És szeretem kapni a pisit is amit le is nyelek
Csak sajnos nem találni ilyen női partnert sehol akinek ez bele fér és nem zavarja
Pedig jó lenne,de úgy látom ez nagyon tabu téma és zsigerből utasítják el
Pedig nem hiszem hogy egyesekkel nem fordult elő hogy kimaradt 1-2 nap fürcsi.....szerintem csak nem mer senki beszélni erről,esetleg vállalni ha szereti...mert fél az elutasitastol
Nem tudom, én próbálkozok és nem titkolom... hátha találok ilyen nőt akit ugyanígy izgat..... hátha
Remélem nem vagyok azért egyedül ezzel
Én őszintén szeretem az elhanyagolt puncit, pár napos puncit
Engem nagyon feltüzel és izgat ha erős punci szagot érzek és több napos, nedves
Imádom hosszan nyalni a fejemre ülve
Izgató a több napig hordott bugyi is
És szeretem kapni a pisit is amit le is nyelek
Csak sajnos nem találni ilyen női partnert sehol akinek ez bele fér és nem zavarja
Pedig jó lenne,de úgy látom ez nagyon tabu téma és zsigerből utasítják el
Pedig nem hiszem hogy egyesekkel nem fordult elő hogy kimaradt 1-2 nap fürcsi.....szerintem csak nem mer senki beszélni erről,esetleg vállalni ha szereti...mert fél az elutasitastol
Nem tudom, én próbálkozok és nem titkolom... hátha találok ilyen nőt akit ugyanígy izgat..... hátha
Remélem nem vagyok azért egyedül ezzel
Azt hiszem, hogy nem a kutyapózra gondolt, az adatlapján írja, hogy kedvenc állata a kutya és a ló.
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2024. 04. 14. vasárnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Én kapni jobban szeretem.
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2024. 04. 15. hétfő 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Pisi. Adni es kapni.
ez csak vágy, vagy meg is valósítjátok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 15. hétfő 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4721058)
2024. 04. 15. hétfő 08:56
Feleségemet gangbandba nyomni
Feleségemet gangbandba nyomni
Hölgyek urak csak el ne kezdjünk ítélkezni. Please.
Lehet a doggystyle-ra gondolt. (remelem :P )
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2024. 04. 14. vasárnap 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Kutya? Te jó ég...
(Ez egy válasz bfrenky73 üzenetére (2024. 04. 14. vasárnap 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Kutya kaland
Teleélvezett puncit kinyalni, akár más pasi után is.
Szendvics ököl szex tág puncijú feleséggel párral irogatnánk
Az igen
(Ez egy válasz duplaélvezet66 üzenetére (2022. 02. 07. hétfő 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 07. hétfő 09:20
nekünk elsö találkozás ugy kezdödöt bele élveztem szájába és csokoloztunk
nekünk elsö találkozás ugy kezdödöt bele élveztem szájába és csokoloztunk
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2022. 02. 07. hétfő 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 07. hétfő 09:03
Én sokáig a sperma fétisemet nem mertrm vállalni, de aztán megembereltem magam, és megcsókoltam a párom szopatás után azóta nincs vele gond
Én sokáig a sperma fétisemet nem mertrm vállalni, de aztán megembereltem magam, és megcsókoltam a párom szopatás után azóta nincs vele gond
Csak a halas sok hagymával!
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2022. 02. 04. péntek 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
A szendvics perverz ?
Nekem is volt 40 kg-s csajom,de baszni nagyon tudott. Imádott szopni, lenyelte az utolsó cseppig, punciba lehetett élvezni, imádtam!
(Ez egy válasz euroboy11 üzenetére (2022. 02. 03. csütörtök 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 03. csütörtök 16:24
Nekem volt egy csajom, aki szerette volna kipróbálni a megerőszakolós szerepjátékot. Volt a csaj 40kg vasággyal. De ahogy tekergett, nem sikerült sehogy sem lefognom. Mondtam neki, hogy ha szeretne dugni, akkor hagyja magát.
Nem voltál elég kemény! Hátulról ráfolytasz torokra, másik kézzel kajak hátratéped a haját, a lábaiddal meg szétterpeszetd aztán bevered neki izomból a farkad!
(Ez egy válasz euroboy11 üzenetére (2022. 02. 03. csütörtök 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 03. csütörtök 16:24
Nekem volt egy csajom, aki szerette volna kipróbálni a megerőszakolós szerepjátékot. Volt a csaj 40kg vasággyal. De ahogy tekergett, nem sikerült sehogy sem lefognom. Mondtam neki, hogy ha szeretne dugni, akkor hagyja magát.