Pl videa-n fent van
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 05. kedd 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856058)
2019. 11. 05. kedd 21:48
hol lehet ezt fellelni?
hol lehet ezt fellelni?
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2019. 11. 05. kedd 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 05. kedd 18:42
Most nèzem "A nő" cìmű filmet. Sosem gondoltam, hogy lesz valami amire azt gondolom, hogy na ez perverz. De ez nagyon durva.
Most nèzem "A nő" cìmű filmet. Sosem gondoltam, hogy lesz valami amire azt gondolom, hogy na ez perverz. De ez nagyon durva.
Lakk bőr és gumiruhás szex
Mindig is vállaltam a magam szexuális "hóbortjait"!Amíg az ember nem árt vele senkinek,addig senkinek sincs joga belepofázni mások dolgába,és ha kell,akkor ezt erélyesen is meg kell mutatni!!
Mondjuk a szexben nem hagynám ki a szájas dolgokat.... Most akkor én már egy perverz odontofil vagyok? Lehetünk így páran Jó, a fogakat nem annyira bírom az ügyben.
Mondjuk a szexben nem hagynám ki a szájas dolgokat....
Nekem is.
Amit perverznek gondolunk, inkább nem mindennapi. De annak aki csinálja kellemes, izgalmas.
Nekem is van ilyen bőven.
Az elsőszámú dolog a biszex. Volt már benne részem. A párommal volt többször úgy, hogy harmadiknak beszállt egy másik srác mindkettőnk örömére. De volt, hogy párral voltunk. Mindenki mindenkivel. Imádtam ezeket a pertykat! Egy dolog hiányzik a mai napig, amire nagyon vágyom, az, hogy a pasi a számba menjen el, vagy kinyaljam a spermáját az egyik csajból.
Aztán az is izgat, hogy kettesben legyek pasival. Ilyen is volt. Ez is totál király dolog volt!
És a véégére maradt az, amit még a párommal is csak ritkán próbáltam ki, a szado-mazo. Izgat a fájdalom. Mármint szex közben a nemiszervet érintő fájdalom. Úgymint az elektro szex, a gyertya viasz, a csalán csípés, az erős paprika, vagy a tű. Ezek mind meg is voltak, illetve a mai napig visszatérő örömforrások.
Nekem is van ilyen bőven.
Az elsőszámú dolog a biszex. Volt már benne részem. A párommal volt többször úgy, hogy harmadiknak beszállt egy másik srác mindkettőnk örömére. De volt, hogy párral voltunk. Mindenki mindenkivel. Imádtam ezeket a pertykat! Egy dolog hiányzik a mai napig, amire nagyon vágyom, az, hogy a pasi a számba menjen el, vagy kinyaljam a spermáját az egyik csajból.
Aztán az is izgat, hogy kettesben legyek pasival. Ilyen is volt. Ez is totál király dolog volt!
És a véégére maradt az, amit még a párommal is csak ritkán próbáltam ki, a szado-mazo. Izgat a fájdalom. Mármint szex közben a nemiszervet érintő fájdalom. Úgymint az elektro szex, a gyertya viasz, a csalán csípés, az erős paprika, vagy a tű. Ezek mind meg is voltak, illetve a mai napig visszatérő örömforrások.
Végülis eddig mindenben benne volt!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 07. 25. csütörtök 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 25. csütörtök 22:04
Ne félj elmondani neki azt, hogy mire vágysz. A nők többsége bevállalós.
Hajrá!
Hajrá!
Ne félj elmondani neki azt, hogy mire vágysz. A nők többsége bevállalós.
Hajrá! (Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 07. 25. csütörtök 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Hajrá! (Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 07. 25. csütörtök 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi! Remélem össze jön!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 07. 24. szerda 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem azt mondtam, hogy logikus a "fóbiám", csak azt írtam, hogy van egy ilyenem.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 07. 24. szerda 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 24. szerda 21:41
"visszataszító - amikor segédeszköznek van használva egy alapvetően nem arra kitalált eszköz, tárgy. Ugyanakkor kedvelem a vadabb ötletek alapján kitalált segédeszközöket is"
Ez bizony nem kicsit ellentmondásos.
Már csak azért is, mert a nem "arra" kitalált eszközökből s tárgyakból nem véletlenül válik bevett segédeszköz. Hiszen igencsak sokféle fallikus szimbólum létezik, a párok meg találékonyak, kreatívak.
Már csak azért is, mert a nem "arra" kitalált eszközökből s tárgyakból nem véletlenül válik bevett segédeszköz. Hiszen igencsak sokféle fallikus szimbólum létezik, a párok meg találékonyak, kreatívak.
Remélem, fotóztatok! Mert mi igen!
Az elmúlt 15 évben minden autómban megtörtént. Imádtam közben nézni, fotózni, simogatni, csodálni az élvezését... majd megdugni!
Az a poén, hogy egy haverom feleségét az xhamsteren láttam váltón lovagolni. A fotósorozaton megismertem az autójukat... többek közt.
Úgy vélem, többen szeretik ezt is kipróbálni. Itt aGG-n is van jó pár példa erre. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 22. hétfő 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Az elmúlt 15 évben minden autómban megtörtént. Imádtam közben nézni, fotózni, simogatni, csodálni az élvezését... majd megdugni!
Az a poén, hogy egy haverom feleségét az xhamsteren láttam váltón lovagolni. A fotósorozaton megismertem az autójukat... többek közt.
Úgy vélem, többen szeretik ezt is kipróbálni. Itt aGG-n is van jó pár példa erre. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 22. hétfő 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3803452)
2019. 07. 22. hétfő 22:44
A sebvaltos lovaglas Nekunk is megvolt. Hatalmas elvezessel...
Gyakorltilag utana folyamatos elvezes volt mikor belebujtam...
Latvanynak is hatalmas volt
Kívánom, hogy láthasd! Nem mindennapi élmény és látvány!
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 07. 23. kedd 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
"visszataszító - amikor segédeszköznek van használva egy alapvetően nem arra kitalált eszköz, tárgy. Ugyanakkor kedvelem a vadabb ötletek alapján kitalált segédeszközöket is"
Már csak azért is, mert a nem "arra" kitalált eszközökből s tárgyakból nem véletlenül válik bevett segédeszköz. Hiszen igencsak sokféle fallikus szimbólum létezik, a párok meg találékonyak, kreatívak. (Ez egy válasz Laci_Maci üzenetére (2019. 07. 23. kedd 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Már csak azért is, mert a nem "arra" kitalált eszközökből s tárgyakból nem véletlenül válik bevett segédeszköz. Hiszen igencsak sokféle fallikus szimbólum létezik, a párok meg találékonyak, kreatívak. (Ez egy válasz Laci_Maci üzenetére (2019. 07. 23. kedd 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 23. kedd 15:05
Nekem az a perverz, amit nem vállalok be.
Számomra nagyon nem izgató - sőt, már-már visszataszító - amikor segédeszköznek van használva egy alapvetően nem arra kitalált eszköz, tárgy. Ugyanakkor kedvelem a vadabb ötletek alapján kitalált segédeszközöket is, szóval nem gondolom azt, hogy "maradi" lennék.
Számomra nagyon nem izgató - sőt, már-már visszataszító - amikor segédeszköznek van használva egy alapvetően nem arra kitalált eszköz, tárgy. Ugyanakkor kedvelem a vadabb ötletek alapján kitalált segédeszközöket is, szóval nem gondolom azt, hogy "maradi" lennék.
Engem mostanság a péniszketrec foglalkoztat nagyon. Van már valakinek vele tapasztalata?
Nekem az a perverz, amit nem vállalok be.
A sebváltos lovaglás az egyik álmom, hogy a csajt úgy lássam!
A sebvaltos lovaglas Nekunk is megvolt. Hatalmas elvezessel...
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2018. 04. 28. szombat 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2018. 04. 28. szombat 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 28. szombat 17:16
Elegáns könnyű nyári ruhácskában az autóm váltóján lovagolt elélvezésig, közben szopta a farkamat.
Ez szerintem perverz, de igen élvezetes.
Más csinált már hasonlót?
Ez szerintem perverz, de igen élvezetes.
Más csinált már hasonlót?