Sziasztok!Hetero urat vagy hölgyet keresek,akik szívesen megnéznék ex barátnőm amatőr szexfilmjét.Közös önkielégítés a cél..laza jófej partnert keresek,olyat aki valóban szabad esténként.Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok,helyem van.Elérhetőséget írj!
47 éves ápolt, jókedvű, nyitott pasi vagyok!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!!
Sziasztok!Vékony partneremet keresem hosszú távra,rendszeres együttlétekre.
Ünnepek alatt valakinek valami ötlete nappali mókához esetleg?
Szeged-Kecskemét-Budapest vonalon tudunk utazni.
Adatlapot azért olvassatok légyszi. Privát üziket várunk
Szeged-Kecskemét-Budapest vonalon tudunk utazni.
Adatlapot azért olvassatok légyszi. Privát üziket várunk
Sziasztok Budapesti Párt keresunk fiatalok Sportosak legyenek !
Nem levelezni szeretnénk hanem ha foton tetszunk talalkozunk !
Lakasotok ha van előny !! Sportos alkat ! Párt ‼️
Nem levelezni szeretnénk hanem ha foton tetszunk talalkozunk !
Lakasotok ha van előny !! Sportos alkat ! Párt ‼️
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!;/-/();/-)(:/!!!!!!
Nyíregyházán idősebb párt párokat keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Nézzétek meg az adatlapunkat az alapján ismerkednénk,ha úgy érzitek stimmelünk akkor privátban kérnénk a leveleket....Pusssz E&I
Sziasztok,
Mindkét részről biszex párt, biszex lányt, esetleg igényes helyes intelligens bi férfit keresünk ma esti kikapcsolódásra.
Igényes 40-es pár vagyunk, s tapasztalatunk is van.
Tudjuk mit keresünk, nem érdekel a mellébeszélés, kv, társasozás stb.
ha megvan mindenki részéről a kellő szimpátia, akkor találkozunk, és élvezzük az együtt töltött időt.
Mindkét részről biszex párt, biszex lányt, esetleg igényes helyes intelligens bi férfit keresünk ma esti kikapcsolódásra.
Igényes 40-es pár vagyunk, s tapasztalatunk is van.
Tudjuk mit keresünk, nem érdekel a mellébeszélés, kv, társasozás stb.
ha megvan mindenki részéről a kellő szimpátia, akkor találkozunk, és élvezzük az együtt töltött időt.
!
Régi vágyam a 2lány 1fiú felállás! Most jött el az idő!
Keresnék 2 csajt erre! MINDEN megoladás érdekel!
Régi vágyam a 2lány 1fiú felállás! Most jött el az idő!
Keresnék 2 csajt erre! MINDEN megoladás érdekel!
Sziasztok! Keresek egy lányt, aki csatlakozna velem egy partihoz, ahol jelenleg 3 pár van. Mindenki biszex, így te is legyél fogékony a biszexualitásra. Én részt veszek a partin mindenképpen, de egyedül vagyok szóló srác, így ha van olyan lány, aki szívesen csatlakozna hozzám, akkor üzenjen rám. Kedd este lenne a parti. Ha messze laksz, akkor tudsz nálam aludni, nem kell azon gondolkodni, utána hogy jutsz haza. Vagy a másik megoldás, hogy hazaviszlek. Ezt megbeszéljük, ha van jelentkező.
Sziasztok!
Szívesen tölteném a ma estémet Hölgy vagy Pár társaságában!
Hölgyek esetében teljes körű kényeztetés (Amíg nincs minimum 2 orgazmus addig garantáltan nincs spricc) mindent a hölgy öröméért!
Párok esetében más felállás is megoldható lehet,minden megbeszélés tárgya! 20/5-ös kis baráttal,kitartással és odaadással rendelkezem!
Hatvan és környéke!
Szívesen tölteném a ma estémet Hölgy vagy Pár társaságában!
Hölgyek esetében teljes körű kényeztetés (Amíg nincs minimum 2 orgazmus addig garantáltan nincs spricc) mindent a hölgy öröméért!
Párok esetében más felállás is megoldható lehet,minden megbeszélés tárgya! 20/5-ös kis baráttal,kitartással és odaadással rendelkezem!
Hatvan és környéke!
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.
Sziasztok!Hetero urat vagy hölgyet keresek,akik szívesen megnéznék ex barátnőm amatőr szexfilmjét.Közös önkielégítés a cél..laza jófej partnert keresek,olyat aki valóban szabad esténként.Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok,helyem van.Elérhetőséget írj!
Párokkal ismerkednénk adatlap szerint!
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál, karácsonyi, erotikus, stb.) fényképezést is vállalok.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Sziasztok ! Bp i pasit keresünk !!
Fontos sportos Testalkat legyen ne szőrös macitestű !
Nagy méret Szolis test !!!Legyen kint fotód ! Ha szinpatikus vagy egyből tudunk talàlkozni !!!
Fontos sportos Testalkat legyen ne szőrös macitestű !
Nagy méret Szolis test !!!Legyen kint fotód ! Ha szinpatikus vagy egyből tudunk talàlkozni !!!
Szia kedves Hölgy! Téged kereslek, ha elmúltál már 30, nem vagy még 70 és kicsit elhanyagoltnak érzed magad szexuális téren, vagy csak szimplán egyedül vagy. Hosszú távra keresek egy ilyen partnert .Én 49 éves, nem független férfi vagyok. Nem dohányzok, nem iszom alkoholt, rendszeresen kondi terembe járok. Kizárólag lányok és nők, párok levelét várom Veszprém és vonzáskörzetéből. Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom üzeneted.
Erett novel ismerkednek imadok oklozes közben nyalni meretem 18/7 privát üzenet parokkal is dp fisting squirt szendvics