Sziasztok! Párt vagy srácot, srácokat keresünk (35-50 év között) hétvégi találkozásra. Utazni tudunk ésszerű távolságon belül!
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére.
Sziasztok! Ma estére bevallalós párt keresünk, vagy buli meghívást is elfogadunk!
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére.
Somogyból lenne kedve huncutkodni párnak, független hölgynek (velem)???
Sziasztok! Adatlapunkon leírtak alapján keresünk bi férfit vagy bi lányt.
Párként hölggyel kalandoznánk ma este. 37 éves, fiú, 30 éves lány pár vagyunk. Nem élünk párkapcsolatban, csak szexelünk egymással. Ha szívesen kalandoznál velünk keress bizalommal! Helyünk a 10. kerületben van. Csak lazán!
Sziasztok! Ma estére keresek párt, esetleg pasit egy kis kalandozáshoz! Fogadni és utazni is tudok!
Írtam üzenetet
(Ez egy válasz timellapar üzenetére (2023. 01. 06. péntek 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 06. péntek 17:53
Sziasztok!
Nőt keresünk 3as gabalyodáshoz,a férfi örömére,szülinapi "meglepetés" lenne
Sziasztok!
Hétvégére keresek nőt és párt, huncutkodjuk át a hétvégét. Rólam: tapasztaltabb a koránál, ápolt illatos, sportos alkatú pasi nagy intim mérettel.
Sziasztok!
Szexpartnereim fogadnám ma napközben!Bp.!
Szexpartnereim fogadnám ma napközben!Bp.!
Sziasztok,
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett. Csak, ha valóban komolyan gondoljátok!
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett. Csak, ha valóban komolyan gondoljátok!
Voltatok végül? Vagy, esetleg a péntek este nem jöhet szóba?
(Ez egy válasz L-evin üzenetére (2023. 01. 04. szerda 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 04. szerda 10:22
Ma a Dreamlandben esetleg igényes párok, pasik tervezik az estéjüket?
Sziasztok!Szombat este Egerszalókon a Nosztalgia termál fürdőben,párral ismerkednék.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok.Adatlapom szerint ismerkednék.
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma napközben!Bp.!
Helyem van!
Szexpartnereim keresném ma napközben!Bp.!
Helyem van!
Somogyból lenne kedve huncutkodni párnak, független hölgynek (velem)???
Kecskeméti házaspár vagyunk,adatlapunk alapján ismerkednénk.....
Privát üzeneteket várunk
Privát üzeneteket várunk