Sziasztok hölgyeket párokat keresek.
Helyel rendelkezem.Dohány utcában.(Bp)
Amatőr masszást szívesen nyujtók.
30èves 178cm 80kg vagyok
Helyel rendelkezem.Dohány utcában.(Bp)
Amatőr masszást szívesen nyujtók.
30èves 178cm 80kg vagyok
Én szívesen csatlakoznék !
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 25. csütörtök 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 25. csütörtök 22:31

Törölt felhasználó (4697610)

Sziasztok! Most hétvégére keresünk férfit, párt, akikkel jól érezhetjük magunkat! Férfiaknál a korhatár 27-45 év között, pároknál csak felső korhatár van, ami ugyancsak 45 év!

Sziasztok! Most hétvégére keresünk férfit, párt, akikkel jól érezhetjük magunkat! Férfiaknál a korhatár 27-45 év között, pároknál csak felső korhatár van, ami ugyancsak 45 év!

Sziasztok. Vasárnap este pár aki csatlakozna? Budapest Vác környékén keresünk. Privát üzenetet várunk.
Sziasztok!!
Szombat este kalandoznank, lenne pár aki csatlakozna vagy párt keresnek?Kezdőként egymás melletti szexet esetleg orális parcserét próbálnák ki újra. Budapest és agromerácioba utazunk és Max 50éves korig keresünk. ÉRD privatba
Szombat este kalandoznank, lenne pár aki csatlakozna vagy párt keresnek?Kezdőként egymás melletti szexet esetleg orális parcserét próbálnák ki újra. Budapest és agromerácioba utazunk és Max 50éves korig keresünk. ÉRD privatba
Sziasztok!
Mindkét részről bi párt keresünk szombat esti 4-es kalandhoz.
Igényes, sportos 40/42 pár vagyunk.
Borotváltság, ápoltság, hasonló testalkat, azonos érdeklődés esetén írjatok
Kép nélküli, anonim keresőket, szórakozni vágyókat, sosem válaszolókat kihagynánk
Fontos, hogy szombatra keresünk, nem napközben, és nem majd jövő nyáron
Mindkét részről bi párt keresünk szombat esti 4-es kalandhoz.
Igényes, sportos 40/42 pár vagyunk.
Borotváltság, ápoltság, hasonló testalkat, azonos érdeklődés esetén írjatok

Kép nélküli, anonim keresőket, szórakozni vágyókat, sosem válaszolókat kihagynánk
Fontos, hogy szombatra keresünk, nem napközben, és nem majd jövő nyáron

Sziasztok! Holnapra keresünk párokat vagy hölgyet kis kikapcsolódásra Balatonfüreden lakunk valós pár! Írjátok privátban!
Pécs és környékén valaki(k)??
Mai napra keresnék Aktív férfit vagy párt, egy kis játszadozásra egy jó masszázs is adok. Helyem van Kecskeméten.
Megismerkednék olyan úrral aki orálmániás,de barátnője,felesége,nem szereti kényeztetni ilyen formában vagy rosszul,kelletlenül csinálja.Ha szeretnéd hogy úgy és ahogyan Te szeretnéd hogy csinálják akkor írj nekem!Igényes ápolt kellemesen sportos srác vagyok.Viszonzást nem várok.Hellyel erendelkezem Pestmegyében,de akár hozzád is elmegyek szívesen.
Gárdonyi nudira jön ma valaki?
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Kedves, szexi pár Somogy vagy Baranya vármegyéből??? Csak kukkolni szeretnék diszkréten..
Sziasztok! Ma jön valaki a szauna69 genderfree partyba?
Sziasztok.. Egomi 41-33 pár ismerkedne környékbeli fiatal vékony párral.
Sziasztok. N49 ffi 42 éves duci házaspár vagyunk. Hozzánk hasonló ápolt igényes párral ismerkednènk. Budapest - Pest megye. Utazni fogadni is tudunk. Privát üzeneteket várunk
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok párhoz csatlakoznék, akik bevezetnének a 3-as szex világába. Szeretnék új dolgokat kipróbálni.
Sziasztok! Kedves, igényes, intelligens bi férfitagú párral ismerkednék. Férfitaggal kizárólag passzívként élvezem, hölgy tagot igény szerint kényeztetem
Pusza. Tami

Sziasztok! Az adatlapunkon leírtak alapján keresünk ma estére.