Szombat Dunapatajon leszünk egy szaunás vendégházban párommal. Bi.érdeklődésű pár közeledését fogadnánk. Írj privit!
Dunaharaszti rol valaki most párok ??
Közelünkből keresünk hozzánk hasonló partnereket, párok, lányok és potens férfiak személyében. Álmodozók, átutazók, adatlapot olvasni sem tudók kérjük kíméljenek! Helyünk van, de ésszerű távolságon belül utazunk is.
![wave](images/smilies/wave.gif)
Esetleg valaki Budakeszi-Zsámbék -Piliscsaba környékén?
(Ez egy válasz 1 negyvenes üzenetére (2025. 02. 08. szombat 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 08. szombat 12:13
![](images/forum/forum_calendar.gif)
Sziasztok. Negyvenes ápolt diszkrét egyedülálló férfiként adatlapom szerint ismerkednék kalandoznék.
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Sziasztok. Negyvenes ápolt diszkrét egyedülálló férfiként adatlapom szerint ismerkednék kalandoznék.
Párt fogadnék vagy Hölggyel találkoznék ma este vagy holnap napközben Budapesten a III. kerületben. Cuckold szex. Igényes pasi vagyok kellemes mérettel.
Párokat keresünk,párcsrés szexre. Kor nem fontos csak a szimpátia.
Privát leveleket várunk
Privát leveleket várunk
Titkos rendszerese találkákhoz keresek olyan kiváncsi hetero vagy biszex urat srácot aki kipróbálna az orális játékokat egy igényes ápolt Pestmegyei sráccal.Nem baj ha teljesen kezdő vagy csaj légy megbizható korrekt.A találkozások inkább esténként jók nekem vagy hétvégén akár napközben.Kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod.Maximálisan diszkrét vagyok!
Sziasztok holnap azaz szombaton este 18:00- bulit szervezünk mi 2 pár vagyunk és keresünk olyan pasit akinél lenne hely .Plussz pasik jelentkezését is várunk
Biszex párral ismerkednék Bp és környékén.
Tartalmas kapcsolat lenne a cél!
Tartalmas kapcsolat lenne a cél!
Budaörsön nálam? Pár, péntek este, ki erre járna? Ismerkednék testközelből, vagy ahogy kÍvánjátok
![wink](images/smilies/wink.gif)
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok, pár aki szívesen ismerkedne-találkozna??
Valóban nagyméretű, 28-48 év közti pasit keresünk, 3-asra cuckoldra, napközben, 1-2 órára, olyat aki vagy tud utazni, vagy meg tudja a helyet oldani a közelünkben. Eseteg 2-4 pasit akik voltak már ilyenben, de őket csak hellyel
Szabolcs megyében hétvégi huncutkodáshoz keresünk szimpatikus párt bisex női taggal, helyünk van, csak fogadni tudunk. Több infó privátban.
Debrecenben keresünk.
Sziasztok mi egy pár vagyunk 38/45 éves pár vagyunk most szombat vagy péntek estére keresünk egy párt orális játékokra kezdők vagyunk viberen tudunk beszelni