Sziasztok 31 éves pasi ismerkedne párral vagy hölggyel, minden jóra nyitott vagyok, kedves, ápolt vagyok, csupasz intim,
Holnap napközben is szívesen találkoznék, Borsod és Heves megyéből. Privibe írj
Holnap napközben is szívesen találkoznék, Borsod és Heves megyéből. Privibe írj
Szívesen ismerkednénk hozzánk hasonló ápolt, kulturált párokkal esetleg fiúkkal
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
MI: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok. Párt,házaspárt keresek,akik felváltva szopnák a farkam.
Ma délután pár,közös nudis termál fürdőzés,szex,cuckold magas sportos nagy méretű pasival....swinger nudiban Heves megye
28-29.-én este adatlapunknak megfelelően ismerkednénk
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok. Független uni biszex pasit keresünk. Max 50 éves korig, a közelünkböl.
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.
Sziasztok,
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett.
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett.
Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké!
Autós kaland is oké!
Sziasztok!!Hetero urat vagy hölgyet keresek,akik szívesen megnéznék ex barátnőm amatőr szexfilmjét.Közös önkielégítés a cél..laza jófej partnert keresek,olyat aki valóban szabad esténként.Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok,helyem van.Elérhetőséget írj!
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.
Sziasztok!
Vidám, nyitott pasi vagyok!
Magányos HÖLGY vagy kalandra vágyó PÁR társasága lennék ma este!
Nem feltétlenül szexre! Mobilis vagyok!
Vidám, nyitott pasi vagyok!
Magányos HÖLGY vagy kalandra vágyó PÁR társasága lennék ma este!
Nem feltétlenül szexre! Mobilis vagyok!
Sziasztok! 27.-re keresek egy nőt vagy párt Miskolcon, akikhez csatlakozhatnék, akár mindenki örömére.
Miskolci domináns párként (38/38) keresünk az ünnepekre (is) Használható (mazo) szolgá(ka)t.
Akár párok is jelentkezhetnek.
Részletek privátban!
Akár párok is jelentkezhetnek.
Részletek privátban!
Hello!!!
Szóló pasiként keresem azt a párt vagy nőt akivel(akikkel) egymás társaságát élvezzük. Mobilis vagyok, utazás nem gond.
Szóló pasiként keresem azt a párt vagy nőt akivel(akikkel) egymás társaságát élvezzük. Mobilis vagyok, utazás nem gond.