Sziasztok! Párokat fogadnék a mai napon, de akár utazni is tudok bizonyos távolságon belül.
Sziasztok!
December 3-án Kehidakustányon leszek, helyem is lesz. Szívesen tölteném az estét kellemes társaságban, hölgy, pár, esetleg transz/shemale személyében. Igényes, intelligens diszkrét embereket keresek. 32 éves jó megjelenésű, odaadó férfi vagyok. Írjatok bátran
December 3-án Kehidakustányon leszek, helyem is lesz. Szívesen tölteném az estét kellemes társaságban, hölgy, pár, esetleg transz/shemale személyében. Igényes, intelligens diszkrét embereket keresek. 32 éves jó megjelenésű, odaadó férfi vagyok. Írjatok bátran

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!
Kedves aranyos férfiként szexpartnert keresek, a dél pesti régióból érdekel pár és hölgy egyaránt, ha csak orál része izgat Titeket, számomra az is jó
Kedves aranyos férfiként szexpartnert keresek, a dél pesti régióból érdekel pár és hölgy egyaránt, ha csak orál része izgat Titeket, számomra az is jó
Nagykanizsán bi hölgytagú párokkal ismerkednék.
Feleség születésnapi meglepetéseként keresünk 22-25 év közötti fiút, esetleg fiatal párt.
Sziasztok.
Házibuli jellegű privát bulit szervezünk Nov.30.án szombaton Piliscsaba mellett!Válogatott jó fej vonzó párokkal,igényes környezetben!
Várjuk még 2-3 normál vagy sportos testalkatú pár jelentkezését,akár kezdőkét is akik igazán jó társaságban szeretnének privát swingerben bulizni!
Részletekért bátran keressetek privátban....
Házibuli jellegű privát bulit szervezünk Nov.30.án szombaton Piliscsaba mellett!Válogatott jó fej vonzó párokkal,igényes környezetben!
Várjuk még 2-3 normál vagy sportos testalkatú pár jelentkezését,akár kezdőkét is akik igazán jó társaságban szeretnének privát swingerben bulizni!
Részletekért bátran keressetek privátban....

Sziasztok párokat keresunk kalandra bárhova elmegyünk
Csinos milf (44) partneremnek keresek fiatal nem nagy méretű pasit max 26-28 éves korig. Ápoltság diszkréció ,kedvesség adott és elvárt. Esetleg bi is szóba jöhet. Jelentkezés a társkeresőben lévő címen. Fotó Nagy előny!
Szívesen kukkolnék párokat, de igény esetén a számmal is besegítenék akár a hölgy, akár az úr örömére.
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok
Pár vagyunk szívesen küldünk videókat
Sziasztok! 26 éves ápolt, intelligens férfi vagyok, szívesen csatlakoznèk párokhoz Szeged környékén.
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma este!
Sziasztok mi egy pár vagyunk 37/44part keresünk ma estére egymás előtti szex orális parcsere erotikus masszázs helyünk van Dunakeszin illetve keresünk szép farkú pasit aki tud maszirozni
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz csatlakoznék !!}{}{][{}}{][[
Sziasztok! 45 ös nagyon csinos sexi ápolt nő keres napközbeni gyors programra igényes ápolt joképü ffit! Balaton és kke!!!
Sexy fiatal párként keresünk igényes dekoratív párokat utazni fogadni is tudunk dél pest megye max 40eves korig es duci kizárt
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Szombat estére keresnénk párt,párcserés szeretkezésre és bi játékokra /Borsod Megye!
Én nagyon szívesen kenyeztetném a hölgyet
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 21. csütörtök 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 21. csütörtök 19:08
Törölt felhasználó (4760619)

Sziasztok! 45 ös nagyon csinos sexi ápolt nő keres napközbeni gyors programra IGÉNYES ÁPOLT JOKÉPŰ FFIVEL! Balaton és kke!!!