Oh bocs Mme,erre sokkal jobban hasonlit(.)
Tényleg ,és mi van a vaddal?
nah barátom most aztán ráfaragtál, mert beraktam a megosztási mappádba
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 03. 28. szerda 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 12:32
Hol az dal, Te Melanie reinkarnáció? Tudod, hogy mennyire szeretem hallgatni, ha énekelsz!
én falajánlom Szilvának a magomat megelőzés céljából!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 03. 28. szerda 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 12:44
Éppen ideje lenne már magot tenni abba a szilvába. Még megaszalódik itt nekünk:))
no szoríjjatok ottan hejet Nékem izs!
bánatomba (lotyókám hiányába) le kénye innya magam!
vagy ezsedleg megvígasztaltok valamelliken? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 27. kedd 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
bánatomba (lotyókám hiányába) le kénye innya magam!
vagy ezsedleg megvígasztaltok valamelliken? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 27. kedd 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 03. 27. kedd 21:22
Bevalljuk alázattal: münk vótunk! Mentségünkre legyen mondva: sokat taná'tunk innya, oszt a Nagyjózsi sem szólott idejibe'!
Éppen ideje lenne már magot tenni abba a szilvába. Még megaszalódik itt nekünk:))
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 28. szerda 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 12:40
de ha félrenyomott akkor Veled és velem nyomott félre!
Szilva! egy ilyen 3as jöhet?
Szilva! egy ilyen 3as jöhet?
bisztoss kormányszócső akarsz lenni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 27. kedd 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 03. 27. kedd 19:01
ööö. ért valaki a CSS és a html kódokhoz? :X
Mindegy, csk gondoltam megkérdezem...
Valami hülyeség miatt kitaláltam, hogy blogot akarok, aztán most buzerálom a felületét...
Mindegy, csk gondoltam megkérdezem...
Valami hülyeség miatt kitaláltam, hogy blogot akarok, aztán most buzerálom a felületét...
de ha félrenyomott akkor Veled és velem nyomott félre!
Szilva! egy ilyen 3as jöhet? (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 03. 28. szerda 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Szilva! egy ilyen 3as jöhet? (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 03. 28. szerda 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
moncy ott vót kettedikként felsorolva!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 27. kedd 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 03. 27. kedd 17:54
Hopp, én is ki a Moncyt! Mea culpa!Mea maxima culpa!
Abban biztos lehetsz!
Abban biztos lehetsz!
Hadd mán el! Biztos félrenyomott.....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 28. szerda 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
mi van megtévedtél, h ránk nappalisokra is fordítasz időt?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 28. szerda 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 12:29
a múltkor felénekeltem willynek az egy irtó nagy dugás c. gyerekverset ..azóta egyszer-kétszer meghallgattam, és ha a fülemben marad, akkor dúdolgatom a dallamát...ma reggel sétáltam az óvoda felé a gyerekkel, és dúdolgattam halkan, erre a gyerekem: egy itó nagy dugász..szok itó nagy dugászok
hát nagyon kell vigyázni velük, roppant fogékonyak
Teee!
küld csak át a dalt a mélemre!
hadd halljam a gyönyörű hangod!
fogékonyak biz ám! tapasztalat! én bexarok a saját 22 hónaposomon! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 28. szerda 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
küld csak át a dalt a mélemre!
hadd halljam a gyönyörű hangod!
fogékonyak biz ám! tapasztalat! én bexarok a saját 22 hónaposomon! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 28. szerda 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
a múltkor felénekeltem willynek az egy irtó nagy dugás c. gyerekverset ..azóta egyszer-kétszer meghallgattam, és ha a fülemben marad, akkor dúdolgatom a dallamát...ma reggel sétáltam az óvoda felé a gyerekkel, és dúdolgattam halkan, erre a gyerekem: egy itó nagy dugász..szok itó nagy dugászok
Hol az dal, Te Melanie reinkarnáció? Tudod, hogy mennyire szeretem hallgatni, ha énekelsz!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 28. szerda 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
nincs táplálkozási tanácsadónk (disszidált a nappaliból a galádja-nem tudod ki is az???), úgyhogy faljuk a csülköket, a húsokat a csajok meg a süteményt-csokit.
Szilva, mint azt láttad avanzsírozott, kinevezték hp-nak !
egyébként a nappaliban csend, nyugalom és hullaszag! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 28. szerda 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Szilva, mint azt láttad avanzsírozott, kinevezték hp-nak !
egyébként a nappaliban csend, nyugalom és hullaszag! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 28. szerda 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
2007. 03. 28. szerda 09:03
szép napot,most értem haza:) hogy vagytok?
szép napot,most értem haza:) hogy vagytok?
igen Tegnap betettél a vázlatodról ide egy fotót, h fejtsük meg mi is az!
glom nyú erre gondol!
glom nyú erre gondol!
vázlatom?
Mme, mára nincs valami jó kis vázlatod?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 28. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 28. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 08:08
jóregg' tényleg jól látod...valamelyik nap eszembe jutott, hogy küldök neked egy smst, hogy hol a fenében kódorogsz, de aztán megjelentél