szeretnék valamit kérdezni tőletek
szerintetek vki felébred ha alvásközben megfogják a nemiszervét?
ha valaki még nem ismerné én erről beszéltem:
http://***/
idegen szex linket sose rakj be:prune
nagyon jó topic
nekem van ezezl kapcsolatban sztorim:
többször előfordult velem, hogy alvás közben, mikor barátnőmnél alszom, álmomban taperolom, vadul csókolom, sőt több eset is volt amikor meg is dugtam... másnap szembesültem a dolgokkal, én szenttül úgy voltam vele, hogy álmodtam... sokszor vannak olyan álmamim, amik nagyon valósnak tűnnek, így ezt ezért nem is vettem figyelembe, és azt hittem csak álom volt... pont ma mondta barátnőm, hogy megint csókolóztam vele álmomban, és azt mondja akkor vagyok a legjobb, mert anynira szenvedélys vagyok... olyan van amikor csókolom és közben ujjazom, tisztára érzem a kezemen a nedvét, de másnap reggel mindig azt hiszem álmodtam. az utóbbi időben ha ilyen van reggel megszoktam kérdezni tőle, hogy hajnalban, tehát este, vagy hogy mondjom, csináltam-e valamit, mert...ugye olyan álmom volt... a válasz mindig igen... nagyon élvezi ezt ő, csak a baj ott van, hogy a legtöbbször, elkezdem de nem fejezem be, hanem hírtelen abbahagyom, elfordulok, és alszom tovább... az okát nem tudom, remélem nem vagyok egyedül, és nem valami betegség
nekem van ezezl kapcsolatban sztorim:
többször előfordult velem, hogy alvás közben, mikor barátnőmnél alszom, álmomban taperolom, vadul csókolom, sőt több eset is volt amikor meg is dugtam... másnap szembesültem a dolgokkal, én szenttül úgy voltam vele, hogy álmodtam... sokszor vannak olyan álmamim, amik nagyon valósnak tűnnek, így ezt ezért nem is vettem figyelembe, és azt hittem csak álom volt... pont ma mondta barátnőm, hogy megint csókolóztam vele álmomban, és azt mondja akkor vagyok a legjobb, mert anynira szenvedélys vagyok... olyan van amikor csókolom és közben ujjazom, tisztára érzem a kezemen a nedvét, de másnap reggel mindig azt hiszem álmodtam. az utóbbi időben ha ilyen van reggel megszoktam kérdezni tőle, hogy hajnalban, tehát este, vagy hogy mondjom, csináltam-e valamit, mert...ugye olyan álmom volt... a válasz mindig igen... nagyon élvezi ezt ő, csak a baj ott van, hogy a legtöbbször, elkezdem de nem fejezem be, hanem hírtelen abbahagyom, elfordulok, és alszom tovább... az okát nem tudom, remélem nem vagyok egyedül, és nem valami betegség
igazából nekem az a problémám hogy szombaton nálam alszik a barátom (semmi nincs köztünk sima barátság), és be kell vallanom őszintén hogy nagyon vonzódok hozzá, többször láttam alsónadrágban és meg kell mondanom igen méretes. átalakítás miatt valószínű h egymás mellett fogunk aludni, és én már szentül elhatároztam h ha elalszik (márpedig mélyen fog aludni) benyulok mellé a takaró alá...viszont ha felébredne az iszonyatosan gáz lenne.
Csinálj úgy, mintha aludnál.
Én mindig felébredek, ha hozzámér, és tudom, hogy nem túl erotikus, de igen zokon veszem, ha nem hagy aludni. Szex van alvás előőt, alvás után, de közben (rosszabb esetben helyette???
![smile](images/smilies/smile.gif)
Én mindig felébredek, ha hozzámér, és tudom, hogy nem túl erotikus, de igen zokon veszem, ha nem hagy aludni. Szex van alvás előőt, alvás után, de közben (rosszabb esetben helyette???
szerintem ne linkelj be ilyen oldalt ide!
ha akarsz valamit a "barátodtól" akkor ne sumákba tedd...mellesleg, ha alszik és nem érzi (nem kölcsönös) akkor mi értelme van?
és végül, ha a tudta nélkül teszed, akkor az lényegében erőszak...
(Ez egy válasz anonimi80 üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 27. csütörtök 20:18
ha akarsz valamit a "barátodtól" akkor ne sumákba tedd...mellesleg, ha alszik és nem érzi (nem kölcsönös) akkor mi értelme van?
és végül, ha a tudta nélkül teszed, akkor az lényegében erőszak...
![](images/forum/forum_calendar.gif)
szeretnék valamit kérdezni tőletek
nem tévedtél el véletlenül? nekem kicsit forró itt a levegő
(Ez egy válasz anonimi80 üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 27. csütörtök 21:07
![ravasz1](images/smilies/ravasz1.gif)
igazából nekem az a problémám hogy szombaton nálam alszik a barátom (semmi nincs köztünk sima barátság), és be kell vallanom őszintén hogy nagyon vonzódok hozzá, többször láttam alsónadrágban és meg kell mondanom igen méretes. átalakítás miatt valószínű h egymás mellett fogunk aludni, és én már szentül elhatároztam h ha elalszik (márpedig mélyen fog aludni) benyulok mellé a takaró alá...viszont ha felébredne az iszonyatosan gáz lenne.
nem nem tévedtem el
![rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
én igazából a topic címére írtam...
(Ez egy válasz anonimi80 üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
kap egy kis haladékot a topic...szerintem sok értelme nincs...ha valakit megdugnak úgy éjszaka, hogy közben fel sem ébred, az orvosi eset...ha felébred közben, akkor nem alvás közbeni a szex...ha meg ébresztés célú a szex, akkor nem kell neki külön topic
ha valaki felpörgeti és kihoz valamit a témából, azt leszopom
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
nem tudom kinek címzed ezt, de nálam úgy volt, hogy mindketten aludtunk, csak én álmomban megduggtam őt, amire én hittem azt hogy álom, mert megtörtént, barátnőm természetesen felkelt rá, csak én nem... bár volt olyan eset amikor félig fenn voltam
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 27. csütörtök 21:57
kap egy kis haladékot a topic...szerintem sok értelme nincs...ha valakit megdugnak úgy éjszaka, hogy közben fel sem ébred, az orvosi eset...ha felébred közben, akkor nem alvás közbeni a szex...ha meg ébresztés célú a szex, akkor nem kell neki külön topic
de én az égvilágon semmit nem akarok azonkívül megfogom
![confused](images/smilies/confused.gif)
az, hogy felkel-e vagy sem, az jó kérdés, attól függ az élető menynire alszik mélyen, és hogy reagál a külső ingerekre... másképp nem lehet választ adni erre, minden ember más... most nem tudom mi a szitu, hogy ki milyen nemű ebben az esetben, nekem nincs bajom a melegekkel, amíg engem nem környékeznek meg, de ha mindketten fiúk vagytok, hát próbáld meg max kapsz egy állast legrosszabb esetben, legjobb esetben, ha olyan a paciens és érdekli a dolog, van benne hajlam, akkor egy közös cumi lehet a vége
'Atyám! mekkora hülyeségeket olvasok itt!
Alvás közben dugni (masztizni még hagyján, de dugni?), na ilyen teljesen képtelenség, hacsaknem alvajáró az illető!
És olyan meleg a topic, hogy izzik a levegő benne!
anonim80! velem nem akarsz egyet alukálni?
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Alvás közben dugni (masztizni még hagyján, de dugni?), na ilyen teljesen képtelenség, hacsaknem alvajáró az illető!
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
kicsit még hagyd, megpróbálom, de szavadonfoglak.
szavadon is.
közben alhatsz is - ha tudsz (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
szavadon is.
közben alhatsz is - ha tudsz (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
honan veszitek h én meleg/pasi vagyok
...banyek most esett le, Te pasi Vagy és a haverod farkát Akarod taperolni?
Remélem ha felébred jól nyakon vág, hacsak ő meg nem a Tiédre pályázik...
(Ez egy válasz anonimi80 üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
![boxer](images/smilies/boxer.gif)
Remélem ha felébred jól nyakon vág, hacsak ő meg nem a Tiédre pályázik...
jelentem én pörgetem a topikot ezerrel...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
![bohoc](images/smilies/bohoc.gif)
szerintem amit leírtam nem hülyeség... az álmodban faszverés az szerinted nem az... én legalább aludva is tudok valakit baszni, és nem a kezem marad, mint neked...
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 27. csütörtök 22:27
'Atyám! mekkora hülyeségeket olvasok itt!
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
mégegyszer megkérdem
honnan veszitek h én pasi vagyok?
honnan veszitek h én pasi vagyok?
![gonosz3](images/smilies/gonosz3.gif)
apró jelek utalnak rá. ha nem, bocs. gumibocs
(Ez egy válasz anonimi80 üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)