Sziasztok,formás hölggyel ismerkednék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt játékokhoz !
Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Jászsági hölgyel barátkoznék.
Sziasztok!2024.05.11.-én swinger bulit tartok Nyíregyházán.Minden adott egy kellemes de egyben egy izgalmas este eltöltésére.Jakuzzi,szauna, finom ételek ,szexhinta,tantra fotel...Várom párok,hölgyek jelentkezését privátban.További szép napcskát:Kata
Sziasztok Bp-i hölgyet, párt keresek Szombat estére , lenne kedve, kedvetek ismerkedni ?
49|187|100 Budapesti férfi, átlagnál nagyobb (21 6) mérettel...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...
Sziasztok!
Pest vármegyében Monor-Cegléd-Nagykáta vonzás körzetében ismerkednék 50 év feletti párral.
Pest vármegyében Monor-Cegléd-Nagykáta vonzás körzetében ismerkednék 50 év feletti párral.
Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges. Hollandia.
Zalaegerszegen csütörtökön, pénteken 16 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz hozzá.
Pénteken este Pakson és környékén párral ismerkednénk
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok! Május 17-20-ig a Corvin hotelben leszünk Gyulán.szívesen ismerkedünk .
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt játékokhoz !
Felnőtt játékokhoz !
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkor < 40!
sziasztok
Mátészalka -Nyíregyháza vonalon ismerkednék hetero vagy biszex párokkal,hölgyekkel
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
helyem és autóm van
írjatok,ismerkedjünk
Mátészalka -Nyíregyháza vonalon ismerkednék hetero vagy biszex párokkal,hölgyekkel
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
helyem és autóm van
írjatok,ismerkedjünk
Sziasztok!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!
Sziasztok,formás hölgy partnere lennék ha lehet hosszabb távra.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Az Joó,azt kedvelem én is. Ha esetleg nem bírnál el annyi a jelentkező, akkor szívesen besegítek
(Ez egy válasz balazskiss üzenetére (2024. 05. 05. vasárnap 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 05. vasárnap 15:47
Olyan nőt keresek Óbudán, akinek olyan érzékeny a melle, hogy annak izgatásától is képes elélvezni. Vagy egyszerűen csak szereti, ha mellbimbójával játszanak a szeretkezés előtt.