Olyat keresek, aki szereti, ha nyalogatják, imádják a lábait, és a talpát.
Hölgyekkel ismerkednék Szentendre környékéről!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Tapolcán,egy erdős részén dugnánk a párommal........szívesen látnánk idősebb kukkoló pasit. Ha van ilyen
Delutani seta, kerekpar Budapest hataraban. Ehez a kellemes kikapcsolodashoz keresek, kedves, kulturált hölgyet!
Tárgy: wellnnes
Szia
egy hölggyel megyek pünkösd utáni wellnnesre, az lenne kérdésem lenne kedved csatlakozni mellénk pár napra? ha érdekelne, nyugodtan keress privátban, köszönöm ☺️
Kerti parti, grillezés, sütőgetés, aktív pihenés lenne a program l ☺️
Szia
egy hölggyel megyek pünkösd utáni wellnnesre, az lenne kérdésem lenne kedved csatlakozni mellénk pár napra? ha érdekelne, nyugodtan keress privátban, köszönöm ☺️
Kerti parti, grillezés, sütőgetés, aktív pihenés lenne a program l ☺️
passziv mackós srác kis intimmel 11..ismerkedne...
Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Sziasztok! Debrecen vagy környékéről keresek kortól és alkattol függetlenül hölgyet vagy párt minden jóra! 40 éves bi srác vagyok! Írj privátba!
Párhoz csatlakoznék,enyhe bi ok! Szopás,farokverés. Imádom a spermát nyalni a punciból,hölgy testéről. Szép napot mindenkinek
Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges. Hollandia.
40 éves, fiatalos srác keres Komáromban... Nőt, párt mára. Masszázs, és minden más, ami kellemes...
Sziasztok!
Igazán nagy faszt kedvelő ,kiprobálni akakaró, budapesti nőt keresek !
Igazán nagy faszt kedvelő ,kiprobálni akakaró, budapesti nőt keresek !
Sziasztok. Esetleg lenne itt olyan Pest megyei pár ahova csatlakozhatna két 45 éves pasi a hölgy örömére.? Akár szabadban is. Írj privit
Sziasztok!
Budapesten keresek heteró alapon párt, elhanyagolt nőt!
Valóban 23-valós cerkám van !
Budapesten keresek heteró alapon párt, elhanyagolt nőt!
Valóban 23-valós cerkám van !
Mára keres 30-as diszkrét, diplomás fiú masszázsra vágyó Hölgyet Budapesten. Természetesen anyagiaktól és viszonzástól mentes. Kortól függetlenül, kötetlenül, csak élvezned kell a kényeztetést.
Extra nagy fasszal rendelkező férfit keresek Budapest és környéke , lennék az alkalmi köcsögöd
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Érett hölgy titka lennék Fejér és környékén.
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok!
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok!
Érett nőt kényeztetnék (maszíroznék és nyalnék) gyms megyében és környékén