Szivesen találkoznék olyan hetero sráccal,úrral aki nagyon szereti ha orálisan kényeztetik de csak ritkán van benne része esetleg még sosem csinálták neki és kipróbálná,izgatja,viszonzást nem várok csak kényelmesen eldőlsz a fotelomban és élvezned kell.Úgy és addig csinálom ameddig csak akarod.Kérem csak olyan IAKI VALÓBAN EL IS TUD JÖNNI HOZZÁM!Igényes ápolt vékony srác vagyok,nem fogsz csalódni bennem.Pestmegyében van helyem de jöhetsz bárhonnan!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Zalaegerszegen ma este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress köszönöm szépen.
Szia! Szolnok nem lesz jó?
(Ez egy válasz Dona54 üzenetére (2024. 11. 05. kedd 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Karcag holnap férfi?
Sziasztok!
Szombat esti izgalmas négyes programot keresünk!
Ismerkedés beszélgetés, szimpátia esetén szex egymás előtt…
Szombat esti izgalmas négyes programot keresünk!
Ismerkedés beszélgetés, szimpátia esetén szex egymás előtt…
Van párod de nincs kielégítő szex?? Szegedi ápolt, szeximádó hölgy partnetem keresem rendszeres de alkalmi szexkepcsolatra. Ápolt diszkrét férfi vagyok. Privátba írj!
Sziasztok! Olyan ápolt, korrekt férfit keresek, aki teljesítené egy kérésemet. Kizárólag fényképes jelentkezést várok, e-mailben. Cím az adatlapon. Üdv.: Adél
Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Szivesen találkoznék olyan hetero sráccal,úrral aki nagyon szereti ha orálisan kényeztetik de csak ritkán van benne része esetleg még sosem csinálták neki és kipróbálná,izgatja,viszonzást nem várok csak kényelmesen eldőlsz a fotelomban és élvezned kell.Úgy és addig csinálom ameddig csak akarod.Kérem csak olyan IAKI VALÓBAN EL IS TUD JÖNNI HOZZÁM!Igényes ápolt vékony srác vagyok,nem fogsz csalódni bennem.Pestmegyében van helyem de jöhetsz bárhonnan!
hölgyekkel ismerkednék
közös programok,utazás
közös programok,utazás
Szivesen találkoznék olyan sráccal,úrral aki nagyon szereti ha orálisan kényeztetik de csak ritkán van benne része esetleg még sosem csinálták neki és kipróbálná,izgatja,viszonzást nem várok csak kényelmesen eldőlsz a fotelomban és élvezned kell.Úgy és addig csinálom ameddig csak akarod.Kérem csak olyan IAKI VALÓBAN EL IS TUD JÖNNI HOZZÁM!Igényes ápolt vékony srác vagyok,nem fogsz csalódni bennem.Pestmegyében van helyem de jöhetsz bárhonnan!
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék mindenki örömére.
Párhoz csatlakoznék mindenki örömére.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Helló!
Budapesten feleséget kényeztetnék a párja előtt!
Hosszútávra keresek megbízható, heteró párt!
Akár videózhatod is ahogy a feleséged cumiztatom,dugom a 23 cm es cerkámmal
Budapesten feleséget kényeztetnék a párja előtt!
Hosszútávra keresek megbízható, heteró párt!
Akár videózhatod is ahogy a feleséged cumiztatom,dugom a 23 cm es cerkámmal
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is