Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
65+os duci kővér nagy logó mellű nem borotvált nőt őklőznék de játékszerekkel is élveztetném.
Sziasztok!
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Kedves hölgyek! Kérlek segítsetek! Meglepi szopást szeretnék a páromnak. Van olyan, aki ma napközben bevallja? Emailben várom a jelentkezőket. Szép napot mindenkinek! Adél
Szívesen barátkozunk, kizárólag párokkal, kellő szimpátia esetén bi hölggyel.
Nem kapkodunk, nem ugrunk ágyba azonnal, ismerkedünk, barátkozunk, a többi majd jön.
Női bi fontos, nem divatból. Órákig tartó reszelés nem a mi vágyunk, finom, érzéki szex hívei vagyunk.
Van, hogy 1-2 hétig nem érünk rá, munkából kifolyólag, aki ezt el tudja fogadni, azt szívesen látjuk.
Naturisták vagyunk, szaunázni szeretünk.
Nem kapkodunk, nem ugrunk ágyba azonnal, ismerkedünk, barátkozunk, a többi majd jön.
Női bi fontos, nem divatból. Órákig tartó reszelés nem a mi vágyunk, finom, érzéki szex hívei vagyunk.
Van, hogy 1-2 hétig nem érünk rá, munkából kifolyólag, aki ezt el tudja fogadni, azt szívesen látjuk.
Naturisták vagyunk, szaunázni szeretünk.
40 feletti, formás farkú aktívat keresek, akinek van helye, ésszerű távolságon belül
Pilisszántó környékéről keresek párt, hölgyet, hazibarátja lennék..
Fiatalos, nagy szexkultúrával rendelkező 56 éves diszkrét pasi vagyok..
Fiatalos, nagy szexkultúrával rendelkező 56 éves diszkrét pasi vagyok..
Sziasztok
Hello
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék
Sziasztok.
Nov.30.án igényes privát bulit szervezünk Piliscsabán.Várjuk jó fej nyitott Párok jelenkezését,sportos vagy normál testalkattal,50 éves korig!
Részletekért keressetek bátran privátban!
Nov.30.án igényes privát bulit szervezünk Piliscsabán.Várjuk jó fej nyitott Párok jelenkezését,sportos vagy normál testalkattal,50 éves korig!
Részletekért keressetek bátran privátban!
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok! 25 éves, egyedülálló férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve nem független nőkhöz. Testrol van kint kep az oldalon, arcrol privatba kuldok. Debrecen és környéke.
sziasztok , bi fiu barátot keresek Hollandiában akivel egy izgalmas titkos baráti kapcsolatot ápolhatok. férfias játékok..
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Üdv
Érett hölgyet,feleséget kényeztetnék akár lakásomon,ha esetleg lenne jelentkező kérem privátban folytassuk.
Szép,élvezetes napot mindenkinek!
Érett hölgyet,feleséget kényeztetnék akár lakásomon,ha esetleg lenne jelentkező kérem privátban folytassuk.
Szép,élvezetes napot mindenkinek!
Szopnini imadot keresek kor alkat nem szamit
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr.
Sziasztok, belevaló hölgyet keresek az adatlapom szerint. 47 éves budapesti hetero férfi vagyok. Ha kell, hozlak-viszlek
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral ismerkednék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.