aztán a cucc ment a kenyérbe
remélem nem felénk laksz!!! (Ez egy válasz eroboy üzenetére (2008. 05. 07. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 07. szerda 18:14
![confused](images/smilies/confused.gif)
remélem nem felénk laksz!!! (Ez egy válasz eroboy üzenetére (2008. 05. 07. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
![](images/forum/forum_calendar.gif)
Sziasztok! Én anyámék bemutatótermében csináltam már többször is. Izgi volt, de nem láttak be az utcáról, mert volt egy derék magas kis fal
Aztán cucc ment a wc-be. 2 hónapja pékség működik a bemutatóterem helyén
))
![smile](images/smilies/smile.gif)
Sziasztok! Én anyámék bemutatótermében csináltam már többször is. Izgi volt, de nem láttak be az utcáról, mert volt egy derék magas kis fal
Aztán cucc ment a wc-be. 2 hónapja pékség működik a bemutatóterem helyén
))
ilyet ne tudjál elképzelni, mert törvénytelen, illegális bizonyos helyiségeket bekamerázni (mint például egy iroda, vagy egy nyilvános mellékhelyiség, dolgozói, sportolói öltözők stb.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 28. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 28. hétfő 14:55
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
Törölt felhasználó (44463)
eltudom képzelni sexy titkárnő masztizik az asztalalatt a főnök meg nézi az irodájában a biztonsági kamerán keresztül:P
nekem ez kicsit habos
(előző hozzászólásodnál már figyelmeztettelek! figyelj, hogy érdemben fórumozzál, és ne csak frappáns, de semmitmondó hsz-kel operálj! :tom)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 28. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
(előző hozzászólásodnál már figyelmeztettelek! figyelj, hogy érdemben fórumozzál, és ne csak frappáns, de semmitmondó hsz-kel operálj! :tom)
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
eltudom képzelni sexy titkárnő masztizik az asztalalatt a főnök meg nézi az irodájában a biztonsági kamerán keresztül:P
Találtam a témába egy nagyon jó kis videót.
sajnos nincs hangja, edig meghallgatnám
*********** (kimoderálva a honlap)
Idegen sex honlap reklámozása tilos, és tiltás is jár érte! :Gyapoth!
sajnos nincs hangja, edig meghallgatnám
*********** (kimoderálva a honlap)
Idegen sex honlap reklámozása tilos, és tiltás is jár érte! :Gyapoth!
Gondolom az asztal alatt sok biztpnsági kamera van...
sajna én nem érek rá ilyenekre, jó nektek hogy ennyire ráértek a munkahelyen
egyszer már csináltam, amikor nem volt bent senki. épp a GG-t nézegettem és megkivántam
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
hogyne éjjel nappal csak a farkam verem mert nincs jobb dolgom hahahahaha
Üres az iroda... LEhet élni kellene a lehetőséggel?
Én egy picit zavarban voltam, mit tagadjam. Alig tudtam leplezni a felfedezésem.
Mit mit, megkérdezném jól van e és nem szorul segítségre!
Ki tudja, hátha az irodai msztiból egy kis irodai kufirc is kerekedhet.
Ha jókor zavartad meg és még benne volt a dologban egy kis flörtel akár még bekerülhetsz az uja helyére. Feltéve ha akarod.
Na meg ha te sem vagy teljes mértékig ellenére, mert akkor hiába a szitu meg a flört, de egy próbát megért volna.
(Ez egy válasz ZabSam üzenetére (2008. 04. 25. péntek 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 25. péntek 11:30
Ki tudja, hátha az irodai msztiból egy kis irodai kufirc is kerekedhet.
Na meg ha te sem vagy teljes mértékig ellenére, mert akkor hiába a szitu meg a flört, de egy próbát megért volna.
![wink](images/smilies/wink.gif)
Ha észrevevennétek, hogy a kolléganőtök egy bugyit rugdos arrébb az íróasztala alatt, ő pedig láthatóan kissé zavarban lenne, akkor mire gondolnátok???
Öt perce történt meg velem...
Én lehajoltam volna a bugyiért......
Ha észrevevennétek, hogy a kolléganőtök egy bugyit rugdos arrébb az íróasztala alatt, ő pedig láthatóan kissé zavarban lenne, akkor mire gondolnátok???
szerencsére csak a folyosók vannak bekamerázva, az irodák nincsenek, így elég gyakran kiverem a farkam, főleg, ha a neten jó kis bögyös hölgyikéket látok. Persze nem ügyfélfogadó napon... Meg abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a főnököm évente talán 1x jön be az irodámba, ahol egymagamban dolgozom.
köszi a válaszokat...szóval senki nem hagyná szégyenkezve abba...
helyes !!!!
![finom](images/smilies/finom.gif)
Nálam be volt csukva az ajtó,viszont az iroda egy raktárban van és egyik oldala teljesen ablakos,amugy egyedül voltam az egész épületben.
ha Te lennél a főnök, akkor pironkodva, de a csodálkozó és meglepett arcodra spriccelnék!
(Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2008. 03. 05. szerda 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 05. szerda 16:49
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Egy buta kérdés...ha masztiztok az irodában...az ajtót véletlenül nem zárjátok be,és belép a fönök ,mit tesztek?
Szeretnék ilyen alkalmazottakat!!!
Persze még főnök sem vagyok, de akkoris!!
(Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2008. 03. 05. szerda 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 05. szerda 16:49
Persze még főnök sem vagyok, de akkoris!!
Egy buta kérdés...ha masztiztok az irodában...az ajtót véletlenül nem zárjátok be,és belép a fönök ,mit tesztek?