(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Az expedícióban sem minden megy fényesen: Larry, a mikrobiológusunk éppen a feleségét regulázza, mert rajtakapta a harmadtörzsfővel....Szegény!
Törölt felhasználó (7767)
2006. 05. 21. vasárnap 20:57
Az expedícióban sem minden megy fényesen: Larry, a mikrobiológusunk éppen a feleségét regulázza, mert rajtakapta a harmadtörzsfővel....Szegény!
Sőt! Már át is operáltatta magát. Most ő Nyamalpinainanyúlikarra fővajákos első számú ágyasa Liam-Nyam-Liam néven...
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 21. vasárnap 14:36
Téma első hozzá szolása:
liam. #1 | 2005.02.03
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem elszomorít. Nagyon. Szomorú a helyzet, de nem reménytelen. Nem is tudom, talán gyűjtést kéne szervezni. Majd én gyűjtöm amit adtok. El is juttatom, ha elég összejön. Ha nem, akkor elköltöm értelmetlen hülyeségekre. De ott lesz bennünk a tudat, hogy legalább megpróbáltuk. Na, szervusztok. Írjatok. Keresek addig más fontos témákat. Csak azért, hogy komoly dolgokról is essen szó... Hajrá.
hm:)
szerintem mamár ő is egy vérbeli nyamnyam
elvite az első segélyt és ott maradt
liam. #1 | 2005.02.03
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem elszomorít. Nagyon. Szomorú a helyzet, de nem reménytelen. Nem is tudom, talán gyűjtést kéne szervezni. Majd én gyűjtöm amit adtok. El is juttatom, ha elég összejön. Ha nem, akkor elköltöm értelmetlen hülyeségekre. De ott lesz bennünk a tudat, hogy legalább megpróbáltuk. Na, szervusztok. Írjatok. Keresek addig más fontos témákat. Csak azért, hogy komoly dolgokról is essen szó... Hajrá.
Téma első hozzá szolása:
liam. #1 | 2005.02.03
liam. #1 | 2005.02.03
Neked is köszönhetően(!!!!), a nagy Nyamalmanitu megkegyelmezett nekünk még egy kis időre. Pussza Neked is: Katinka
Szia Kedves Katicika!
Mostanában, munkámból adódóan kévés időm marad "szenvedélyemre"!
Minden alkalmat igyekszem megragadni, hogy benézzek a GG -re!
Szívesen itt tölteném napjaimat, ha tehetném!
Azonban ha úgy adódik, és itt lehetek, mindig próbálom követni "jelenlétedet"!
Látom, rendeződtek a GG-s gondok, és itt tudsz lenni közöttünk!
Puszi neked!
Mostanában, munkámból adódóan kévés időm marad "szenvedélyemre"!
Minden alkalmat igyekszem megragadni, hogy benézzek a GG -re!
Szívesen itt tölteném napjaimat, ha tehetném!
Azonban ha úgy adódik, és itt lehetek, mindig próbálom követni "jelenlétedet"!
Látom, rendeződtek a GG-s gondok, és itt tudsz lenni közöttünk!
Puszi neked!
örülök(röviddel is,hosszuval is)
Vágom!
Mostanában állandó expedíciós rohamaim vannak!
Szinte állandóan fel kell fedeznem valamit!
A mai nap különleges. Ma hazai pályán mozoghatok!
Most jutott időm még olvasgatni is!
Üdv! és Puszi!
Szinte állandóan fel kell fedeznem valamit!
A mai nap különleges. Ma hazai pályán mozoghatok!
Most jutott időm még olvasgatni is!
Üdv! és Puszi!
sajnno azt gondold hozza,nincsenek ekezeteim,de van aki igy is megert
juhuuuu Katinka!
Szia, kedves Zénó!
Na, úgy döntöttél, hogy felíratkozol az expedícióba? Hásze' meg kell menteni az amazonászokat végre! Már más fajok is tréningeznek a részvétel előtt...
Szia Katicika!
Vágod!
De az u,az hosszúú!
De az u,az hosszúú!
Ugye a kurok a burok egyik vadhajtasa?
Na, nem! Búr telepesek egy csoportja tévedt el az amazonászokhoz! A gyászolókat már füstjelekkel értesítettük! :))))...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 05. 18. csütörtök 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 05. 18. csütörtök 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Te jo eg!Mar Hollandiaban is garazdalkodnak!?
A mellékelt kép egy turistacsoportot ábrázol. Sajnálatos módon, egy félreértésnek köszönhetően a cipőkből-papucsokból éhes törzsbéliek kiették az eredeti "tartalmat"...