Annyira imádom, mikor bepucsit a Párom,en meg hátulról nyalom a popsijat és a puncijat... Nagyon be szokott nedvesdni mikor a popsijat nyalom.
Imádom csinálni a hölgyeknek, és ha ők is nekem Gyakorlatilag ez is már alap... Ha az aktuális leányzó ezt nem szereti, akkor ennyi, semmi sem lesz, elválnak útjaink... Aki teszi, és élvezi adni és kapni, az tudja, hogy ennélkül nem akarja
Eddig egy partnerem volt, aki szereti, ha nyalják a popsiját, de ő viszont nagyon. Én pedig odáig vagyok a szép kerek popsiért és szeretem is mindeféle módon kifejezni a tetszésemet. A nyalás például pont ilyen.
Ugyanez a partnerem viszonozta is, bár az elég érdekesre sikerült. Sajons, bari csiklandó vagyok - elég, ha olyan helyen vagy módon érintenek meg, amire nem számítok és hatalmas röhögésbe török ki - így volt ez akkor is, amikor a lány megpróbálta a popsim ynalni. Némi szünet és módszerváltás (óvatosabban közelített, amit simogatás előzött meg, stb) után azért sikerült úgy nyalnia, hogy az élvezetes legyen a számomra is.
Nyilván, a higiéniára oda kell fiygelni, de ha az megvan és az ember nyitott erre, akkor hatalmas élményben lehet része.
Ugyanez a partnerem viszonozta is, bár az elég érdekesre sikerült. Sajons, bari csiklandó vagyok - elég, ha olyan helyen vagy módon érintenek meg, amire nem számítok és hatalmas röhögésbe török ki - így volt ez akkor is, amikor a lány megpróbálta a popsim ynalni. Némi szünet és módszerváltás (óvatosabban közelített, amit simogatás előzött meg, stb) után azért sikerült úgy nyalnia, hogy az élvezetes legyen a számomra is.
Nyilván, a higiéniára oda kell fiygelni, de ha az megvan és az ember nyitott erre, akkor hatalmas élményben lehet része.
Borotvald le ez is ma mar alap
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 09. kedd 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2704462)
2019. 04. 09. kedd 11:26
Adni szeretem. Kapni nem, mert szőrös a seggem és félek, az akaratlan higéniai hiányosságoktól.
Legsziveseben minden ápolt nő seggét kinyalnám,mert itt fontos a higénia nagyon
Adni szeretem. Kapni nem, mert szőrös a seggem és félek, az akaratlan higéniai hiányosságoktól.
Rendszeresen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 30. szombat 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052102)
2019. 03. 30. szombat 07:35
Imádom ha nyalják a popsimat, közben egy kis punci ujjazás, engem nagyon izgaz
Imádom ha nyalják a popsimat, közben egy kis punci ujjazás, engem nagyon izgaz
Azt imádom a legjobban mikor teleélvezem a szűk popsijat, utána az arcom fölé guggol én meg kinyalom a popsijabol a rengeteg spermat
Van benne valami vonzó...imádom csinálni . Ő meg élvezi, de közben félénken húzódik, el hogy na neeee már.....közben pedig ha elengedi magát, bepucsít az arcomba
Imádom nyalni a Párom popsijat. Annyira felizgat
Szeretnék adni neked kellemes érzéseket. Lehetséges?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4024732)
2019. 03. 14. csütörtök 14:19
Ebből semennyi nem elég, nem lehet betelni. Jó adni és kapni.
Kecskeméti nőt keresek
Volt már részem ilyenben, nekem nagyon élvezetes volt.
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2017. 02. 15. szerda 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 15. szerda 08:47
Milyen lehet úgy nyalni egy csaj popsiját, hogy közben egy másik srácon lovagol?
A legfinomabb izek egyike a finom csupasz popsiluk
Isteni dolog adni, bizsergeti az agyam, esküszöm. Legyen tiszta és ápolt női popó és a nyelvemet is jó mélyre befúrom.
Ebből semennyi nem elég, nem lehet betelni. Jó adni és kapni.
Egyálltalán nem csak szeretem a szexet
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 18. kedd 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3240642)
2018. 12. 18. kedd 23:57
Istennő vagy!!!
Istennő vagy!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 15. szombat 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3843642)
2018. 12. 15. szombat 16:40
Nagyon tudom élvezni , ha nyalják a popsimat , s szoktam is viszonozni.
Főnyeremény lehetsz valakinek
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 15. szombat 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3843642)
2018. 12. 15. szombat 16:40
Nagyon tudom élvezni , ha nyalják a popsimat , s szoktam is viszonozni.