Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Ki mit használ?
Kinek milyen a kedvence?
Tapasztalatok és vélemények (pozitív és negatív)!

Az eddigi hozzászólások

... 25 26 27 28 29 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#319   2011. 02. 19. szombat 10:51
peeti peeti
A párom is szeretett volna már régen egy vibrátort, de azt mondta, hogy ezek a nagyobb gumi darabok egyszerűen nem hozzák lázba, valami elegánsat szeretne. A BSwish Bcute Classic-ra esett a választásom.
http://www.youtube.com/watch?v=0ng3Tvbi5YI&NR=1
Nem mutattam neki, csak meglepetésként megvettem, és egy heves szeretkezésünk alkalmával elővettem, és elkezdtem kényeztetni vele. Félhomály volt, csak a gyertyák égtek, nyaltam a punciját, és ekkor került elő a tetszetős kis játékszer. Nagyon pozitívan fogadta, és használjuk is rendszeresen. Nagyon jól áll a kezében, főleg mikor harisnyatartóban és melltartóban igazgatja kicsit magát, bár elmondása szerint jobban szereti, ha én kényeztetem vele.
#318   2011. 02. 12. szombat 10:06
Borzongás Borzongás
Ez nagyon tetszik, tök jó lehet smile
#317   2011. 02. 08. kedd 21:47
61karcsi 61karcsi
A hétvégén le vittük a kiskutyát sétálni, de előtte a párom feldugta nekem a pici vibrit a fenekembe és bekapcsolta. Szűk alsót vettem rá , hogy ne csússzon ki , engem küldött be a boltba kenyérért még jó, hogy többen voltunk mert hallatszott a halk zümmögés, de nem tudták honnan jön. Elöl domborodott a nadrágom így mentünk haza, de otthon egy hatalmasat szeretkeztünk, majd alaposan tisztára nyaltam a tocsogós punciját. Lehet , hogy picit perverzek vagyunk? De nagyon jó esett!!!
#316   2011. 02. 03. csütörtök 16:44
Gurul Gurul
Ha valaki (nőnemű) használt már gésagolyót vagy análfüzért írjon róla néhány szót, legyen szíves. Érdekelne kinek-milyen érzés és milyen módszerrel a legjobb használni.
#315   2010. 10. 04. hétfő 02:47
X Törölt felhasználó (752274)
(kimoderálva a link! tilos! idegen szexhonlapról linkelni képet-videót stb!) felkialtas ejnye1
(Ez egy válasz slowmotion üzenetére (2010. 08. 05. csütörtök 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 05. csütörtök 10:13
Hol van ez a kép eredetileg? Na és a további "3 db" ?

Meg az is kérdés, ez válasz-e ? Na meg az, hogy amit ide írok, arra lesz-e válasz ??

Az pedig egyáltalán nem biztos, hogy az ilyesmit csak nők élvezik !
#314   2010. 09. 10. péntek 18:48
X Törölt felhasználó (4901)
Ezt azért berakom olvasni.
Electro-Sex -Power Box
Elektromos stimuláló készülék rengeteg - ingyenes - tartozékkal!
A készüléken mindenkinek saját vágya szerint beállítható: az impulzus erőssége az impulzus frekvenciája (gyakorisága) az impulzus időtartama. 3 stimulációs fokozat van beprogramozva a készülékbe, a szelíd, csendes izgatástól kezdve egészen a brutális vadságig. Két külön csatornát építettünk a gépbe, így egy időben két különböző kiegészítőt is rá lehet csatlakoztatni - azonnal „kikészítheted” magad, vagy kedvesed is részesítheted a különleges élményben. (9V-os elemmel működik, amit tartalmaz a csomag.) Tartozékok: univerzális csiptetők, amiket alkalmazhatsz a mellbimbón, szeméremajkakon, herezacskón, fitymán, stb. kb.1,8m hosszú a kábel 4db. öntapadós lapocska, amikkel bármelyik testfelületet próbára teheted 2 kábel (kb. 1m hosszúak) dupla csatlakozással. FIGYELEM: a készüléket mindenki saját felelősségére használhatja, 21 év alatti fiataloknak nem ajánlott! Pacemakerrel rendelkezők esetében a készülék használata tilos!
#313   2010. 09. 10. péntek 18:25
Keress rá a neten. Nem akarok itt linkeket berakni. :(
#312   2010. 09. 10. péntek 13:02
Ha kicsit utánanéznél tudhatnád hogy csak 9-voltról működik. smile De Te kipróbálhatod 220-al ha akarod. Vagy mehetsz Paksra. smile
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2010. 09. 09. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 09. csütörtök 22:08
Jó is az ha megbasz a kettőhúsz eplus2
A haladók meg játszhatnak a háromnyolcvannal, de a vér pengék már Paksra járnak mf1 hehe
#311   2010. 09. 09. csütörtök 22:08
eros007 eros007
Jó is az ha megbasz a kettőhúsz eplus2
A haladók meg játszhatnak a háromnyolcvannal, de a vér pengék már Paksra járnak mf1 hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 09. csütörtök 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4901)
2010. 09. 09. csütörtök 09:22
Miért lenne baromság? Akinek bejön annak igen csak izgató fajtája a szexnek. Szerintem! smile
#310   2010. 09. 09. csütörtök 09:22
Miért lenne baromság? Akinek bejön annak igen csak izgató fajtája a szexnek. Szerintem! smile
(Ez egy válasz zztop_123 üzenetére (2010. 09. 08. szerda 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 08. szerda 23:08
Elektrosszex, baromság kedves Xplod
#309   2010. 09. 08. szerda 23:08
zztop_123 zztop_123 VIP
Elektrosszex, baromság kedves Xplod
#308   2010. 09. 04. szombat 10:06
X Törölt felhasználó (769856)
Elektrosszex, próbálta már valaki?
#307   2010. 08. 30. hétfő 14:03
kutyafüle80 kutyafüle80
Páromnak szeretnék egy vibrátort venni.Van neki.
De meg szeretném lepni egy csiklóizgatós, forgó gyöngyös vibrivel.
Milyenek ezek.
Nem sok "élménybeszámolót" lehet olvasni ezekről.
Ha vkinek van tapasztalata írja meg.
Köszi.
#306   2010. 08. 05. csütörtök 10:13
slowmotion slowmotion
Hol van ez a kép eredetileg? Na és a további "3 db" ?

Meg az is kérdés, ez válasz-e ? Na meg az, hogy amit ide írok, arra lesz-e válasz ??

Az pedig egyáltalán nem biztos, hogy az ilyesmit csak nők élvezik !
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 01. csütörtök 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (744877)
2010. 04. 01. csütörtök 01:17
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Puncipumpáról vélemény tapasztalat?

(Képes rovatban a puncipumpálásnál szabály: 1 nap max. 1 db hsz, és abban max. 3 db kép!)
#305   2010. 07. 30. péntek 12:29
katicika katicika
Így szexelt az őskori ember

Az emberek többsége még ma is azt gondolja, hogy a szex csupán az emberek körében okoz élvezetet, és az állatvilág tagjai számára nemhogy nem kívánatos, de gyakran fájdalmas aktust jelent, amelynek egyetlen célja az utódnemzés.

Konzervatívabb gondolkodású embertársaink pedig úgy vélik, az emberek esetében is leginkább a szaporodás a szexuális együttlét egyetlen funkciója. Ezek a nézetek azonban nem fedik a valóságot, hiszen az állatvilágban is több fajról bebizonyosodott, hogy egészen széles skálán mozognak a szexuális aktusok variációit tekintve, és ezen együttlétek sem mindig az utódnemzést szolgálják.

Nemrég igen meglepő - de humánusabb lelkeknek annál megnyugtatóbb - leletek kerültek elő a kőkorszak idejéből, amelyek azt bizonyítják, bizony az ősember számára is többet jelentett a szexualitás, mint azt a közhiedelemben élő, a nőstényt gyorsan, durván és érzelemmentesen magáévá tevő hím képe sugallja.

Az Ulm városa közelében talált 28 000 éves lelet ugyanis nem más, mint egy szexuális játékszer, nevezetesen egy kőtárgy, amely nagymértékben hasonlít a ma műanyagból készült és a szexshopok polcain kínált műpéniszekre. A leletre bukkanó archeológusok szerint ugyanakkor a kőtárgy kettős funkciót töltött be, egyrészt az őskori önkielégítés eszközeként funkcionált, másrészt a tűzgyújtásban is segítséget nyújtott, mivel anyaga és sima felülete kiválóan alkalmas volt a kovakővel történő tűzcsiholáshoz is.

Az őskori szexualitásról persze már korábban is tudható volt, hogy sokkal inkább a promiszkuitáson alapult, illetve egészen változatos szexuális aktivitás volt jellemző a korra. A mai tudásunk szerint az ősközösségi társadalmakban a gruppen-szex, a transzvesztitizmus, a szexuális segédeszközök és esetenként a szado-mazo technikák is meglepően széles körben elterjedtek lehettek a primitív társadalmakban. Legalábbis erre utalnak az őskorból származó fellelt szexuális segédeszközök vagy az ellentétes nemre jellemző ruhákban eltemetett emberi maradványok.

A kutatók ma úgy vélik, hogy a számos helyen fellelt kőkori Vénusz-szobrocskák sem afféle termékenység istennőket ábrázoltak, hanem inkább a kőkorszaki playboy kihajtható posztereiként azonosíthatóak. A monogámia ugyanis csak akkor vált uralkodó életformává, amikor a vadászó-gyűjtögető életmódról őseink áttértek a letelepedett, földművelő életmódra.

Forrás: Medipress
#304   2010. 07. 17. szombat 00:18
izgató
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 01. csütörtök 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (744877)
2010. 04. 01. csütörtök 01:17
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Puncipumpáról vélemény tapasztalat?

(Képes rovatban a puncipumpálásnál szabály: 1 nap max. 1 db hsz, és abban max. 3 db kép!)
#303   2010. 07. 17. szombat 00:16
Puncipumpával valaki tapasztalat, izgató?!
#302   2010. 07. 16. péntek 01:21
X Törölt felhasználó (23078) VIP
Ez nagyon szexi, és yönyörű!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 13. kedd 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (741955)
2010. 04. 13. kedd 22:23
Nagyon szép, a punci is meg a ruci is, mmm ^^
#301   2010. 06. 08. kedd 19:52
Noncsi Noncsi
Vibrátor, az jó feldobja az együttlétet!
#300   2010. 04. 24. szombat 22:37
X Törölt felhasználó (18010) VIP
Me este először a cicijén élveztettem el a páromat. Amikor az első kábulatból magához tért, egy nagy, puha dildoval kezdtem izgatni a pináját. Még megkérdezte hogy ez nekem nem kellemetlen-e, de be sem tudta fejezni a kérdést, 1-2 perc elteltével kispárnaszorítós orgazmusa lett. Én is jól éreztem magam (nem szálltam el) de a tudat hogy ő el tudott menni (és nem az én farkamtól), szárnyakat adott.

... 25 26 27 28 29 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: hidrom hidrom
Nyitás ideje: 2005. 02. 25. péntek
Üzenetek: 839db
Utolsó üzenet: 2025. 02. 04. kedd

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!