Én odajártam.Te vagy a Cobra ugye?Osztálytársad volt a Szabina meg a Brigi.Ki volt a csaj?Nem az a ribanc Gipp Niki?
Balaton. Északi oldal és ott 1 kilátóban! Az opás csak az volt h éppen benne voltunk rendesen mikor (jó kilátócska révén szépen körbe rendezett területtel és tisztással melyen állt) észrevettünk (és vszínűleg ők is minket mert legfelül voltunk) 4-5 embert akik éppen a panorámát jöttek megtekinteni! A ciki csak az volt h csak 1 létra volt melyen le ill fel lehetett menni! Szval kis idő volt míg felöltöztünk és elindultunk lefelé! (Az illetők meg vmi rejtelmes "dolog":) miatt megvártak minekt mire leérünk!
Iskolában a tanteremben! Szereztem kulcsokat és belopóztunk! Nah az is felejthetetlen volt akárhányszor visszamegyek a suliba eltépek abba a terembe kis nosztalgiára:)
Utcára nyíló kapualjban este. A ciki csak az volt h akkor volt éppen motoros találkozó a városban és éppen azon az utcán téptek el szval kicsit pánikba estünk mikor megláttuk őket de utánna már erősen izgató volt!
Szeged! Fényes nappal a melegmedencében 2 éve! Az volt ám!!! Mit össze paráltunk h az uszómester fel ne fedezze a mozgás által keltett hullámokat!
Tata, Fényes Fürdő sportmedencéjében éjszaka(security meg éjjeli őr közelében).
a legelső életemben; nyilvánosan egy parkban...
balatoni strand, nappal, vízben gumimatracon
Én egy cnc megmunkálóközpont asztalára "fogtam be" a csajszit és ott...
Mivel a diákönkormányzat elnöke voltak szakközépiskolában így volt lehetőségem a gólyatábort szervezni!
Már a felvezető programban nagyon rámakadt egy elsős kis csaj!
Estére már rendesen belemelegedtünk a témába!
Nem kerítek sokat megtörtént a dolog a szobájában! Csak egy bibi volt, vagyishogy több:
-a szobában nem cask mi voltunk
-ha pontos akarok lenni még min. 15-n voltak a szobában elsősök /lányok/
-mentségemre váljon hogy két összetolt emeletes ágy mindegyik ágyában fojt action, mi a jobb alsón voltunk!
-továbbá alkohol és fű befolyásoltsága alatt álltam
Akkor kezdődött a balhé mikor jött reggel a tanár kelteni!
Mi meg ott 8-n a 2 emeletes ágyon félpucéran!
Csak azért nem csaptak ki a suliból mert a diákönkormányzat elnöke voltam, aktív sportoló, és a színjátszó klub oszlopos tagja!
Mindez történt 2000 októberében!
Aki nem hiszi és Veszprémben jár mennyen be a Padányi Bíró Márton Római Katolikus Gimnázium, Egészségügyi Szaközépiskolába és járjon utána!
Sztem van aki mér a mai napig emlékszik rá!
JA és amúgy ekkor vesztettem el a szüzességem!
Lehet hogy egy kicsit későn...de legalább extrém volt!
Már a felvezető programban nagyon rámakadt egy elsős kis csaj!
Estére már rendesen belemelegedtünk a témába!
Nem kerítek sokat megtörtént a dolog a szobájában! Csak egy bibi volt, vagyishogy több:
-a szobában nem cask mi voltunk
-ha pontos akarok lenni még min. 15-n voltak a szobában elsősök /lányok/
-mentségemre váljon hogy két összetolt emeletes ágy mindegyik ágyában fojt action, mi a jobb alsón voltunk!
-továbbá alkohol és fű befolyásoltsága alatt álltam
Akkor kezdődött a balhé mikor jött reggel a tanár kelteni!
Mi meg ott 8-n a 2 emeletes ágyon félpucéran!
Csak azért nem csaptak ki a suliból mert a diákönkormányzat elnöke voltam, aktív sportoló, és a színjátszó klub oszlopos tagja!
Mindez történt 2000 októberében!
Aki nem hiszi és Veszprémben jár mennyen be a Padányi Bíró Márton Római Katolikus Gimnázium, Egészségügyi Szaközépiskolába és járjon utána!
Sztem van aki mér a mai napig emlékszik rá!
JA és amúgy ekkor vesztettem el a szüzességem!
Lehet hogy egy kicsit későn...de legalább extrém volt!
ladikban folyo kozepen :)
Mi mikor nyáron a Balcsin voltunk szinte mindennap a vízben csináltuk, aztán este otthon!!!
Vízben nagyon komoly, csak vigyázni kell a fertőzésekre!!
Vízben nagyon komoly, csak vigyázni kell a fertőzésekre!!
nekem éjjel amikor a pasim felrakott a pinpongasztalra :)
meg egyzser parkolóba egy ház előtt és jött az öregasszony h ez közszeméremsértés :D
meg egyzser parkolóba egy ház előtt és jött az öregasszony h ez közszeméremsértés :D