Az én kis feleségemnek is van a punijában!
Csak azt tudnám, hogy tudják ilyen simára borotválni!
ez egy hülyeség bazze, most nyalogassak egy fémdarabot? vagy ha nem akkor kerülgessem? vagy mikor berakom a farkam egy vasdarab(jó, tudom nem vas, de vmi fém) nyomkodja, nem, inkább kihagyom! ráadásul még pénzbe is kerül meg gondolom fáj is
Kicsit nehezen ment elolvasni de megérte...
Legyen tetkó, vaze!
Ok?
Ok?
Hát,jó!
tatoo???
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 05. 13. péntek 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Tom, igazad van,de sokan nem is gondolják mivel jár egy ilyen intim "ékszer" behelyezése,most legalább látják.Én nagyon ellenzem az intim test ékszereket("pöcsbevaló","kisajakbavaló"...stb),és ezt afféle demonstrációnak szántam.(nem bunkózásnak)Nekem gyógyult állapotban is undorító, mert ez (ill.hasonló)a látvány jut eszembe róla.Belátom tényleg elég ocsmány,úgyhogy nem fogok megsértödni ,ha innen is kitörlöd.
Tom légyszíves ezt a szart innen is takarisd már el!!!
Köszi.
Kedves János, eszem ágában sincs cenzúrázni,vagy cenzúráztatni a munkásságodat, a testékszerekkel sincs semmi bajom, de ez olyan undorító mint annnak idején Gennyzsákszem hozzászólásai.
zárójel,azóta is tiltólistán van,zárójel
Köszönettel: Romeo (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 05. 13. péntek 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi.
Kedves János, eszem ágában sincs cenzúrázni,vagy cenzúráztatni a munkásságodat, a testékszerekkel sincs semmi bajom, de ez olyan undorító mint annnak idején Gennyzsákszem hozzászólásai.
zárójel,azóta is tiltólistán van,zárójel
Köszönettel: Romeo (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 05. 13. péntek 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 13. péntek 09:50
Igen is idevaló a kép! Ez egy intim piercing (csak fáj és vérzik mikor felrakják (először)) [IMG]http://
Igen is idevaló a kép! Ez egy intim piercing (csak fáj és vérzik mikor felrakják (először)) [IMG]http://
sajna nem tudok ilyen helyet de drukolok hogy találj és remélem kűldesz róla képet sok szerencsét!!!
Nem vicceltem :) én tényleg jobbszeretem nézegetni/kényeztetni/nyalogatni/megtömködni a szép husos finom puncikat.. mint a széthajtott lyukakat.. ezerbocs ha evvel megbántok valakit..
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 15. kedd 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne torodj Bobbal csak viccelt!)) Majd mi segitunk.))
(Ez egy válasz Warmika üzenetére (2005. 03. 15. kedd 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nem csúnya, hanem undorító.. az ilyen szétbacott puncikat nemszeressem.. és benne az a vacsak.. hááát.. no comment
(Ez egy válasz Warmika üzenetére (2005. 03. 15. kedd 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Azčrt annyira ne szaladjumk mčg elore!)))
(Ez egy válasz Warmika üzenetére (2005. 03. 15. kedd 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért eljátszanál a lakattal?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 15. kedd 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha meg lakatot rax oda kčsz az erčnyov.))))))
(Ez egy válasz Warmika üzenetére (2005. 03. 15. kedd 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez csúnya?