Uhhh végem van tőled szépség elképesztöen gyönyörű és szexi vagy szép hegyes nagy cicik kerek posid szép punci egész nap tudnám kényeztetni
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 03. 23. szombat 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 23. szombat 05:51
Mi is várjuk. jön a meleg, lehet kint játszani a természetben és az autóban.
most lett az, hogy a body beelőzte nemcsak a beach-t hanem a nyarat! Ez ciki.
és nem is a fitnessz lett túltolva...
Mondjuk a mezőgazdászok biztos örülnek...
és nem is a fitnessz lett túltolva...
Mondjuk a mezőgazdászok biztos örülnek...
Imádok nyáron alsógatya nélkül. Szabadság
Wow, már látom gründoltok egy 5 star exclusive hotelt a Vörös tenger partján: Al Ass Andra Wellness, Fine Dining&Deep Diving Resort - Hurghada, Egypt
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 05. 22. szerda 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönjük szépen a kedves szavakat!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2024. 05. 01. szerda 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 01. szerda 11:17
Olyan gyönyörű, formás, kerek popsija nincs senkinek a világon, mint amilyen neked van.
Olyan gyönyörű, formás, kerek popsija nincs senkinek a világon, mint amilyen neked van.
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 03. 23. szombat 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Veled én is játszanék szívesen!
mi a f...-ra várunk már a beach body is kész...
Fiatal nők könnyű, rövid nyári ruhában, és már kőkemény is a dorongom.
Csak itt lenne már , a vékony bluzok rövid szoknyák ideje.
Dehogy várom! Végre vége lett a pokoli hőségnek.
Végre nyár... Neki lehet vetkőzni, lehet kukkolni a szép hölgyeket
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2021. 05. 04. kedd 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 04. kedd 07:12
Úgy gondolom, ez a cím soha nem volt ennyire aktuális, mint most! Ilyen hosszan tartó téli hideg már rég nem volt + a vírus miatti bezártság... (Most néztem meg, még pár hétig velünk marad a hideg.) Lehet, idén nem is lesz nyár...
Úgy gondolom, ez a cím soha nem volt ennyire aktuális, mint most! Ilyen hosszan tartó téli hideg már rég nem volt + a vírus miatti bezártság... (Most néztem meg, még pár hétig velünk marad a hideg.) Lehet, idén nem is lesz nyár...
Hat kisutott a nap, de ilyen popsikat megsem latok....
Én is nagyon várom már.....
A jó idő, a szabadban sétálás, kint főzés. És a bicikli is elő kerül.
Nagyon!
Alig várom a medencés partykat...
Alig várom a medencés partykat...
Én is