igen, már olvastam a szerkesztőségiben!
majd ha valakitől kapok üzit, akkor majd megnézem! (Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2010. 01. 06. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
majd ha valakitől kapok üzit, akkor majd megnézem! (Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2010. 01. 06. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Márpedig elviekben az villog, ha leveled jött
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2010. 01. 06. szerda 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 06. szerda 12:24
első rénézésre nekem nagyon tetszik! már csak az lenne a hab a tortán, ha belépéskor a kis boríték villogna ha levelem jött! (ne legyek akaratos??)
GRAT az újításhoz!!
GRAT az újításhoz!!
első rénézésre nekem nagyon tetszik! már csak az lenne a hab a tortán, ha belépéskor a kis boríték villogna ha levelem jött! (ne legyek akaratos??)
GRAT az újításhoz!! (Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2010. 01. 06. szerda 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
GRAT az újításhoz!! (Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2010. 01. 06. szerda 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 06. szerda 10:40
Na, volt pár változás a chat-be, üzenetekben, kapcsolatokban, lett társkereső, fejléc is változott, írjátok meg, hogy hogy tetszik, mi a jobb, mi a rossz, mi nem müködik benne.
Sziasztok! Nagyon jók a változtatások Sokkal átláthatóbb lett az egész
...és külön pluszpont, hogy a havi szavazásnál különbséget tettetek a versenyzők között (megfelel - nem felel meg)...
Na dióhéjban: szuper lett
u.i.: a működésről még nem tudunk nyilatkozni, de első ránézésre nagyon tetszik (Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2010. 01. 06. szerda 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
...és külön pluszpont, hogy a havi szavazásnál különbséget tettetek a versenyzők között (megfelel - nem felel meg)...
Na dióhéjban: szuper lett
u.i.: a működésről még nem tudunk nyilatkozni, de első ránézésre nagyon tetszik (Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2010. 01. 06. szerda 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 06. szerda 10:40
Na, volt pár változás a chat-be, üzenetekben, kapcsolatokban, lett társkereső, fejléc is változott, írjátok meg, hogy hogy tetszik, mi a jobb, mi a rossz, mi nem müködik benne.
Igen megvan, köszi, csak mivel a feltöltés sorrendjében jelennek meg, nem gondoltuk, hogy négy régebbi sorozat alá kerülünk az új képeinkkel.
Köszi a gyors választ! (Ez egy válasz AngelH üzenetére (2009. 12. 14. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi a gyors választ! (Ez egy válasz AngelH üzenetére (2009. 12. 14. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet most frissült le, mert nálam már ott vagytok
Sziasztok! Lenne egy kérdésünk. Miért csak a havi verseny rovatban szerepel a most feltöltött sorozatunk, a lányoknál pedig nem?!? A többi nevező mindkét helyen ott van, nekünk viszont csak a havinál, ez a verseny szempontjából nem kis hátrány! Légyszíves intézkedjetek!!
Lehet, hogy rossz helyen írom, de lenne egy javaslatom az amatőr videók "feldobására". Mi lenne, ha "Életmű díjat" alapítanátok, pl. az egy évben beküldött, legjobb, vagy legtöbbet nézett beküldők között? Kedvet lehetne csinálni a jobb, tartalmasabb kisfilmek készítőinek. (Gondolok itt a rég nem látott Linzi, Cool Dog, Kavics filmekre, amelyek tényleg szuper amatőr filmeknek tartok én.) Arra gondolok, hogy így év vége felé összeülne egy csapat a GG. "ízlésfelelőseiből" és valamilyen jelképes jutalommal kiemelnék az év közben beküldött filmek közül a legtöbbet, legjobbat beküldőket. Így "etalont" is tudnátok mutatni az új film készítőinek. Üdv.!
Köszi vazi(na meg TAM) szuper lett, mint ujkorába
Vazi tanácsát megfogadva, a gyorsítótár ürítés után jó lett nekem....
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2009. 12. 09. szerda 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 09. szerda 16:03
hm. Tegnap nem nyúltunk hozzá csethez, sőt a programozója eltűnése óta sem. :/
(Jövő héten viszont kap egy szeretetet Ő is.)
Már belépéskor elromlik a kapcsolatok fül, vagy csak később tűnik el?
Jobb gombbal az ottani kép-ikonra nyomva, és a Kép címének másolására nyomva mit sikerült ide beilleszteni?
Jobb gombbal az ottani kép-ikonra nyomva, és a Kép címének másolására nyomva mit sikerült ide beilleszteni?
mindenki próbálja ki, javaslom:
- gg -böl való kilépés
- gyorsítótár ürítésé
- böngésző kikapcsolása
(nem tudom hogy segít e? mert nálunk nem jelentkezik a probléma)
- gg -böl való kilépés
- gyorsítótár ürítésé
- böngésző kikapcsolása
(nem tudom hogy segít e? mert nálunk nem jelentkezik a probléma)
hm. Tegnap nem nyúltunk hozzá csethez, sőt a programozója eltűnése óta sem. :/
Csatlakozom TAMhoz, tegnap délután óta nekem se jó a chetem, valamit nagyon elpiszkáltatok rajta
Frissítettem a FF-ot 3.5.5-re de semmi változás, ugyanez a kép fogad, amikor belépek az oldalra!
(Ez egy válasz AngelH üzenetére (2009. 12. 09. szerda 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 09. szerda 13:17
Hmm, nálam most minden rendben, Firefox 3.5. Csináljatok egy ki-bejelentkezést légyszíves!
Firefox 3.0.5 alatt kilépés-belépés után ez jön elő:
(közben letöltöttem az újabb Általad írt verziót, telepítés után kiderül, változik-e), de úgy gondolom jó, ha mások is látják, hátha még a korábbi verzival böngésznek... (Ez egy válasz AngelH üzenetére (2009. 12. 09. szerda 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
(közben letöltöttem az újabb Általad írt verziót, telepítés után kiderül, változik-e), de úgy gondolom jó, ha mások is látják, hátha még a korábbi verzival böngésznek... (Ez egy válasz AngelH üzenetére (2009. 12. 09. szerda 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 09. szerda 13:17
Hmm, nálam most minden rendben, Firefox 3.5. Csináljatok egy ki-bejelentkezést légyszíves!
És valóban nem működik a cset most ff-ről ! Írni lehet,de nincs szobák és felhasználók listája sem . A listák helyén egy ikon
A tegnapi "karbantartás" óta Firefox alatt nem jól működik a chat!
...ezek szerint az adatlapját sem töltötte ki az illető?
Ilyen alapon tele van az oldal "szellemekkel" akik (mivel a fórumon nem szóltak hozzá, nem töltöttek fel képet) a chat-en úgy "garázdálkodhatnak", hogy azt sem lehet tudni róluk, fiúk-e vagy lányok...
Klassz! (Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2009. 11. 25. szerda 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Ilyen alapon tele van az oldal "szellemekkel" akik (mivel a fórumon nem szóltak hozzá, nem töltöttek fel képet) a chat-en úgy "garázdálkodhatnak", hogy azt sem lehet tudni róluk, fiúk-e vagy lányok...
Klassz! (Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2009. 11. 25. szerda 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 25. szerda 15:04
A létező user-eket mindig megtalálja a kereső, akár szó részletre is. Akire kerestél, se nem töltött fel semmit, se nem szólt hozzá sehol az oldalon, magyarul nincs róla adat. Egy üres adatlapon meg mit néznél?