És te találtál már itt ilyet?
(Ez egy válasz -hello- üzenetére (2022. 06. 21. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Meztelenkedni egy hölgyel
Sziasztok.Én hölgyet ,párt keresek Budapest és környéken
Házibarátot találni....
Sziasztok 20 éves vagyok és nőket asszonyokat keresek ha valaki meg kérdezne mit keresek itt 20 évesen csak anyi hogy kanos vagyok sok szexre vagyom mint minden 20 éves fiú írjatok jelentkezzetek es meg beszéljük puszi
Sütés nélküli desszertek receptjei érdekelnének...
Sziasztok! Én azért vagyok itt hogy megtaláljam egy Nyiregyi környéki telt molett hölgyet tartós viszonyra
Egy nőt keresek aki teljesíti minden vágyamat és én is teljesíthetem minden vágyát.
Fotózáshoz keresek bevállalósabb hölgyet! Természetesen nem ingyen! Szabadtéri félakthoz valahol Budapest környékén, autó természetesen lenne hozzá.
És hangsúlyozom: nem ingyen, fizetnék is a munkáért! Akad itt ilyen hölgy? Ha igen, írjon közvetlen üzenetben, vagy erre az email-re: jancs03@gmail.com
És hangsúlyozom: nem ingyen, fizetnék is a munkáért! Akad itt ilyen hölgy? Ha igen, írjon közvetlen üzenetben, vagy erre az email-re: jancs03@gmail.com
Ismerkedni
Egy olyan nőt/párt keresek akiket nem zavar az alkatom
és végre szexelhetnék egy jót.
és végre szexelhetnék egy jót.
Én csak egy intelligens nőt keresek, akivel lehet beszélgetni szexről és más egyéb témákról (irodalom, művészet stb). Olyan lelki társ félét.
Fotózom. Ehez keresek "partnereket"
Joy club
(Ez egy válasz V_Boy üzenetére (2022. 04. 30. szombat 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 30. szombat 12:36
Sziasztok! Valaki tudna ajánlani nekem egy hasonló oldalt Németországban :? Köszi
Minden megoldás érdekel!
Sziasztok! Valaki tudna ajánlani nekem egy hasonló oldalt Németországban :? Köszi
Mert az amatőr képeket videókat szeretjük. A profi az
Ki miért van itt?
Mert más vágyaik vannak mint ami jutott nekik, de az ember ilyen én vágyom a te álmodra más pedig az enyémre és így van ez minden téren ami nem jelent semmit miért is mindig az aktuális rossz a rossz és mindig az aktuális jó a legjobb az adott pillanatban hiszen sehol nem vagyunk csak itt és most szép napot mindenkinek
Mert más vágyaik vannak mint ami jutott nekik, de az ember ilyen én vágyom a te álmodra más pedig az enyémre és így van ez minden téren ami nem jelent semmit miért is mindig az aktuális rossz a rossz és mindig az aktuális jó a legjobb az adott pillanatban hiszen sehol nem vagyunk csak itt és most szép napot mindenkinek
Egy kedves hölgyet találni magamnak akivel kipróbálhanám a lezbit a párom előtt
bevallom már fogalmam sincs , mert vannak dolgok amiket szeretnék és vannak amik nélkülem is mennek