Punci nyalásra hölgyet keresek,párokhoz csatlakoznék.
minden ami szex azt megélni!
Egy kedves jó fej párt találni.
Kukkolnám őket, basznám szopatnám a feleséget a férjével közösen.Ezért vagyok itt.Ezt keresem.
Kukkolnám őket, basznám szopatnám a feleséget a férjével közösen.Ezért vagyok itt.Ezt keresem.
Kedves Zsolt! A beírás lemaradt. Bocsánat!
Jó lenne találni egy fekete dús szőrzetű molett hölgyet találni. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 30. szombat 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó lenne találni egy fekete dús szőrzetű molett hölgyet találni. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 30. szombat 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4532602)
2021. 10. 30. szombat 12:04
.
Ferfi popoot nyelvel ?
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2021. 10. 22. péntek 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretnénk találni egy NEM szexcentrikus, hétköznapi párt.
Vidám találkozókkal, baráti programokkal, és közös érdeklődési pontokkal. Értelmes pasi, vagy nő sincs kizárva, amennyiben van/ lesz ilyen. Előre is köszönöm az érdeklődést.
Vidám találkozókkal, baráti programokkal, és közös érdeklődési pontokkal. Értelmes pasi, vagy nő sincs kizárva, amennyiben van/ lesz ilyen. Előre is köszönöm az érdeklődést.
Inkább egy szeretet otthont látogassál
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2021. 10. 24. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
mert idős hölgyet keresek
Pl. én azért mert nincs sok időm, gondoltam itt könnyebb lesz itt mindenki ugyan azért van itt. De tévedtem sok a kamus és, hogy szépen fogalmazzak a " biszex" És nem a nőkre értem .
Ezt is spammeld tele, köszönöm.
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2021. 10. 22. péntek 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
szívesen kényeztetek koros hölgyeket
Új élményeket szeretnék. Kiélni a vágyaimat.
Bi kalandot esetleg egy transzit találni illetve idősebb hölgyet is szívesen kényesztetnék.
Bi kalandot esetleg egy transzit találni illetve idősebb hölgyet is szívesen kényesztetnék.
Elhanyagolt koros hölgyeket keresek!
puncit nyalni
Mert mindíg kanos vagyok, és hátha
találok egy állandó élvezetes kapcsolatot
találok egy állandó élvezetes kapcsolatot
érett korú hölggyel szexelni
Szép hölgyeket nézegetni