Ez nagyon igaz.
(Ez egy válasz papi71 üzenetére (2024. 06. 16. vasárnap 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 16. vasárnap 11:36

Van egy olyan életciklus amikor zavar, ha volt előtte valakivel, majd következik egy olyan életciklus, amikor magad is boldogulsz a feladattal és nem is szeretnél mást közben, majd eljön az idő, amikor pedig keresed azt az illetőt akivel közösen tehetitek/tehetnétek boldoggá.
Dehogy baj! Miért lenne? Annál ügyesebb!
Van egy olyan életciklus amikor zavar, ha volt előtte valakivel, majd következik egy olyan életciklus, amikor magad is boldogulsz a feladattal és nem is szeretnél mást közben, majd eljön az idő, amikor pedig keresed azt az illetőt akivel közösen tehetitek/tehetnétek boldoggá.
Szerintem az csak előny, ha több pasival volt. Az több tapasztalatot jelent, amit együtt tudunk élvezni. És kicsit izgató is a tudat, hogy előtte más is járt itt.
Hány pasival kellett volna lennie, hogy ne legyen iszonya béna szerinted?
Szeretted volna, ha már pasikkal válik ügyessé, mert veled nem sikerül neki? Hát... (Ez egy válasz vasiboy78 üzenetére (2024. 06. 14. péntek 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 14. péntek 16:05
Szeretted volna, ha már pasikkal válik ügyessé, mert veled nem sikerül neki? Hát... (Ez egy válasz vasiboy78 üzenetére (2024. 06. 14. péntek 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Az én párom csak egy pasival volt előttem. De látszik is rajt, mert iszonyat béna az ágyban. Jobb ha több pasival volt előttünk a az akivel lekötelezzük magunkat.
Az én párom csak egy pasival volt előttem. De látszik is rajt, mert iszonyat béna az ágyban. Jobb ha több pasival volt előttünk a az akivel lekötelezzük magunkat.
Sziasztok,én mint férj imàdom nézni mikor dugják
Szerintem nem, abban az esetben, ha betegséget elkerülte.
Legalább van mit tanulni tőle
Legalább van mit tanulni tőle

Ha látja, hogy ez téged mennyire beindít és ez hozzáad a kapcsolatotokhoz és nem negatív érzéseket kelt, akkor talán jobban megnyílik. Eleinte az én feleségem sem volt biztos benne, de amint látta az eredményt, elmúlt a kínos érzés és minden apró részletre kitért
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 06. 13. csütörtök 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 13. csütörtök 07:05

Az komoly
nekem ennyire nem részletezi sajnos. Az egyik exeről mesélt többet, akivel nagyon jó volt a szex neki. Vele elmesélt 1-2 storyt, de csak felületesen, meg mesélte, hogy neki nagyon nagy farka volt. Azt imádta

Az elmult.Nem kell azon gondolkodni.Eszembe se jutott soha pl összehasonlita öket.Megbeszéltük a kapcsolat elején .igy nem volt esetleg meglepetés ha valaki"véletlenül"elszolta magát .Mert sajnos az benne van hogy nekem is megvolt..ennek kell eeljét venni egy öszinte beszélgetéssel.
Értem, de mi nők, ebben is mások vagyunk szerintem, a pasik, főleg (de nemcsak) pasi társoságban gyakran hencegnek hódításaikkal, mert mindig nem lehet a fociról dumcsizni
És mint minden "jó" kapcsolatban előhozza a kíváncsisáág, hogy hány nőd, vagy hány pasid volt előttem? és ilyenkor kicsi féltékeny összevetés is van bennünk, bennem biztosan
Ámde a lényeg szerintem a jelen, a most, hogy miért vele és nem a volttal vagyok. Lehet, az ilyesmi beszélgetések inkább az előszobái egy hármasnak inkább? lehet, de nem biztos, aminek ha lehet, oka "lehet" egy fáradó kapcsolat, vagy olyan, ahol az egyik "fél" fáradt el
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 13. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 13. csütörtök 08:15

Törölt felhasználó (4730698)

Nálunk egyáltalán nem gond ez a férjemnek, hogy mennyi pasival voltam előtte ( azért voltak páran
) - mindent mindíg nyiltan megbeszélünk, alap az őszinteség, legyen szó bármiről is, akár vágyakról, elképzelésekről.
De soha nem volt ez nálunk probléma, hogy mennyi szexpartnerem volt.
Szerintem butaság ezen kattogni

ez mekkora jó mondás
tetszik
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 06. 20. kedd 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 20. kedd 21:39

Dehogy baj! A csizma is akkor szép ha kefélik. Mondták az öregjeink!

Nálunk egyáltalán nem gond ez a férjemnek, hogy mennyi pasival voltam előtte ( azért voltak páran
) - mindent mindíg nyiltan megbeszélünk, alap az őszinteség, legyen szó bármiről is, akár vágyakról, elképzelésekről.

Az komoly
nekem ennyire nem részletezi sajnos. Az egyik exeről mesélt többet, akivel nagyon jó volt a szex neki. Vele elmesélt 1-2 storyt, de csak felületesen, meg mesélte, hogy neki nagyon nagy farka volt. Azt imádta
(Ez egy válasz Hotpastfan üzenetére (2024. 06. 12. szerda 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 12. szerda 12:53

Ezzel én is így voltam, régebben zavart, de ma már ott tartunk, hogy listát írt nekem a nevekkel és arról, hogy kivel mit csinált. Kivel volt anál, kinek nyelte le, stb. Nagyon izgat, amikor szex közben elmesél egy-két szaftos sztorit

Az elmúlt 10 évben volt 16-17 pasival.
Viszont a korábbi dolgairól én is kifaggattam alaposan.
Viszont a korábbi dolgairól én is kifaggattam alaposan.
miért lenne baj lényeg együtt csináljuk
Igen. Főleg ha férfi.
Ezzel én is így voltam, régebben zavart, de ma már ott tartunk, hogy listát írt nekem a nevekkel és arról, hogy kivel mit csinált. Kivel volt anál, kinek nyelte le, stb. Nagyon izgat, amikor szex közben elmesél egy-két szaftos sztorit
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 06. 12. szerda 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 12. szerda 07:41

Az én feleségem anno, a bulizós korszakban kipróbált pár "varázspálcát"
anno mikor mesélte, hogy mennyi "egyéjszakás kalandja" volt, baromi féltékeny voltam. Mára már nagyon felizgat, hogy ennyien "használták" előttem. Engem sosem csalt meg, előttem kiélte a vágyait. Én azért szívesen megnézném ahogy egy másik srác méretes farkán elvezkedik

Az én feleségem anno, a bulizós korszakban kipróbált pár "varázspálcát"
anno mikor mesélte, hogy mennyi "egyéjszakás kalandja" volt, baromi féltékeny voltam. Mára már nagyon felizgat, hogy ennyien "használták" előttem. Engem sosem csalt meg, előttem kiélte a vágyait. Én azért szívesen megnézném ahogy egy másik srác méretes farkán elvezkedik

Alap, hogy ne választott legyél, hanem kiválasztott (a sok közül).