Oda en is lemennek
(Ez egy válasz gdlfiu üzenetére (tegnap 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:41
Sziasztok!
Szeretnék információt kérni a Hegedüs moziról.
Olyan személy levelét várom privátban aki jártas a helyen, és lehetőleg bi beállítottságú!
Csak egy pár kérdést szeretnék feltenni neki!
Köszönöm
Olyan személy levelét várom privátban aki jártas a helyen, és lehetőleg bi beállítottságú!
Köszönöm
Sziasztok!
Köszönöm
Köszönöm
Németországban merre volt ez a hely ?
(Ez egy válasz TheMiz üzenetére (2025. 01. 11. szombat 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 18:48
Én még ex feleségemmel voltam Németországban egy sex shop aljában, voltak 2 személyes helyek ahol voltak gloryhole-ok és közös mozi vásznas több férőhelyes termek is, ha megyek vissza biztosan lenézek egyedül is
Hatvan környèkèn esetleg nem tudtok hasonló helyet? Szívesen szopatnèk.
Én még ex feleségemmel voltam Németországban egy sex shop aljában, voltak 2 személyes helyek ahol voltak gloryhole-ok és közös mozi vásznas több férőhelyes termek is, ha megyek vissza biztosan lenézek egyedül is
Pécsen van ilyen hely? Mindig is ki szeretném probalni hogy csak át dugom es valaki alaposan szet szopja a farkamat akár kétszer is egymás után plane mélytorokkal
Kettő közel nem összehasonlitható
(Ez egy válasz LázárBob üzenetére (2025. 01. 09. csütörtök 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem kell wc-ben. Erre van a GloryCafe.
(Ez egy válasz Puncicuska üzenetére (2025. 01. 09. csütörtök 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 09. csütörtök 10:37
Maga a gondolat izgató,de ugyanakkor nem tudnám elképzelni mert nem tűnik túl higénikusnak. Főleg mondjuk egy wcben.
Maga a gondolat izgató,de ugyanakkor nem tudnám elképzelni mert nem tűnik túl higénikusnak. Főleg mondjuk egy wcben.
Jo napot.
Nagykátán lenne nyilvános wc ami glory mint az M5 tesco wc.
Lenne igény rá?
Nagykáta és környékéről?
Nagykátán lenne nyilvános wc ami glory mint az M5 tesco wc.
Lenne igény rá?
Nagykáta és környékéről?
Tegnap kb 12 körül vontam az m5 tescoban volt mozgás elsőre nem is jutott fülke. Hát kerültem egyet később viszamentem bementem a szabad fülkében bezártak az ajtót a átnéztem a másikba láttam térdelt valaki elovettem a farkam kicsit játszottam vele aztán átoltam és már szopták is nagyon jó volt jol csinálta nyomta végig aztán mikor elmentem leszopta alaposan a gecit kivetem és mentem tovább nagyon jó volt .
Köszönöm
Köszönöm
Kecskeméti auchanban is van. Ma is volt akció.
Ma délután elég sokan voltak....
(Ez egy válasz Allin77 üzenetére (2025. 01. 01. szerda 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, szexmozi izgatna, valaki priviben akinek ebben van tapasztalata? Kérlek írjatok erről priviben,,,hol, stb,,,,
Hali m5 nel mi a helyzet?
M5 is kicsit kihalt lett...
Nyiregyhazan a foldalatti wc ben meg van meg ? Vagy debrecenben valahol ?
Privát Gloryra hely esetleg?
Ha kiírod ide előre hogy mentek bárhová, akkor sokkal nagyobb az esélye hogy nem csak egymással kardozó pasikat találtok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 03. kedd 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4751397)
2024. 09. 03. kedd 21:36
A Hegedűsbe mentünk le a párommal,nagyon kedvesek az eladók..bementünk a moziba de inkább kijöttünk..a pasik egymás farkával kardoztak..totál nevetséges volt..inkább eljöttünk..talán a glory cafét kipróbáljuk ahol nincs annyi meleg pasi..vagy tudtok ajánlani más helyet?
Nehéz jó helyet, pasikat találni...