Szia. Meg van még az anal plug?
Én most vettem egy tapadókorongos kis lazítót, 13/3 -as.Egyszer használtam, még nem tudtam teljesen feltenni, de edzés kérdése gondolom!Valakinek hasznos tanács ezzel kapcsolatban?
Én egy tojásvibrit szoktam felnyomni és úgy megye a boltba. Egyszer úgymentem dolgozni is. Húú nagyon izgi volt,
szia elküldenéd nekem a képét amit kaptál?
(Ez egy válasz egyszerelunk01 üzenetére (2017. 12. 27. szerda 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 27. szerda 22:12
Én kaptam egyet de sztem túl vékonyvagyok hozzá vagy nemtudom :( 7,5 cm vastag a legnagyobb része és pedig jó minőségü szilikon. De jópárszor próballtam és csak egy nagyon picikellene de nem megy :/
Én kaptam egyet de sztem túl vékonyvagyok hozzá vagy nemtudom :( 7,5 cm vastag a legnagyobb része és pedig jó minőségü szilikon. De jópárszor próballtam és csak egy nagyon picikellene de nem megy :/
Nekem van kicsi, közepes kúp alakú és nagy pénisz alakú. A kicsit akkor használom, ha kedvem van több órát is benn tartani... esetleg elmegyek így vásárolni, vagy sétálni valamerre. A közepes kúp alakú nagyon izgat, azzal tágítok vagy tartom kicsit fél órát esetleg. A pénisz formájúval csak játszok, mert nagyon izgi. Csak ajánlani tudom 22/F
Nekunk is van, par honapja vehettuk parom nagyon imadja Szinte minden alkalommal hasznaljuk
Nekem is van, én is szeretem.
Én a páromnak táncoltam egyszer egy Valentin napon,piros tangában,na meg egy piros farokban végződő anál pluggal a hátsómban.Nagyon tetszett neki
Van bizony,és szeretem
Nekem is van, de én célzottan használom csak.Análozás előtt még a fürdés közben bedugom, és már úgy megyek be a szobába, ahol a párocskám már vár.Így elő van melegítve a terep, nem lesz fájdalmas a behatolás
Tessék, nézd meg a társkereső adatlapomon használat közben. Imádom ha bennem van. Igaz csak maszti közben használom.
Több is van.... :P
Nekünk, nekem van. Volt olyan, hogy a munkahelyen egész nap bennem volt ! Nagyon szeretem.