Hát igen...
Van a szarvasgomba, aminek fantasztikus az íze, de kivételes szerencse kell hogy rá találj vagy megkóstolj!
És van a sampion, amit a boltban is megvehetsz Ez a transz, amire úgy vágytok
Van a szarvasgomba, aminek fantasztikus az íze, de kivételes szerencse kell hogy rá találj vagy megkóstolj!
És van a sampion, amit a boltban is megvehetsz Ez a transz, amire úgy vágytok
Igen de ő nem transzi, ezt kikérte magának
![wink](images/smilies/wink.gif)
![smile](images/smilies/smile.gif)
![](images/forum/forum_calendar.gif)
Sziasztok!
Azért azt hozzá lehet tenni, hogy a travik/cd-k (mint én is) szeretik, ha nőként is bánnak velü(n)k. Jellemzően passzív szerepet kedvelik, bár vannak uni-k is, akik szeretnek szopatni/dugni. És általában mindegyik imádja amit csinál. Nem ritka, hogy mélytorkoznak, mert nagyon élvezik. Aki nem üzletszerűen travi, főleg, ha nem független, akkor valószínüleg kevesebb partnere van, mint akik keresik őket. De természetesen a védekezés itt sem lehet kérdés. Azt az alkalmi partnert, aki gumi nélkül szexel, amúgy is el kell felejteni. De csak bíztatni tudok mindenkit, aki érleli már egy ideje magában, hogy kipróbálná, tegye meg.
Azért azt hozzá lehet tenni, hogy a travik/cd-k (mint én is) szeretik, ha nőként is bánnak velü(n)k. Jellemzően passzív szerepet kedvelik, bár vannak uni-k is, akik szeretnek szopatni/dugni. És általában mindegyik imádja amit csinál. Nem ritka, hogy mélytorkoznak, mert nagyon élvezik. Aki nem üzletszerűen travi, főleg, ha nem független, akkor valószínüleg kevesebb partnere van, mint akik keresik őket. De természetesen a védekezés itt sem lehet kérdés. Azt az alkalmi partnert, aki gumi nélkül szexel, amúgy is el kell felejteni. De csak bíztatni tudok mindenkit, aki érleli már egy ideje magában, hogy kipróbálná, tegye meg.
Hova jársz?
(Ez egy válasz zolika80 üzenetére (2023. 01. 16. hétfő 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 16. hétfő 23:06
Èn rendszeresen jàrok travikhoz. Imàdom ha dugnak szopatnak hasznàlnak. Kicsit kurvakènt èrezhetem magam
Aktív,érdekes lehetne, de van e olyan valahol?
Sziasztok!
Èn rendszeresen jàrok travikhoz. Imàdom ha dugnak szopatnak hasznàlnak. Kicsit kurvakènt èrezhetem magam
Én nem értek az ilyesmihez de képzelj el egy nagyon szép szőke nőt akinek farka van, amúgy pedig igazi a melle. Azt mondta hogy ilyennek született
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2023. 01. 03. kedd 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Még nem, de izgat a gondolat. Fantáziálgatás persze volt...
De ha nem az, akkor mi a fene, hermafrodita?
(Ez egy válasz zozo6 üzenetére (2023. 01. 01. vasárnap 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 01. vasárnap 19:12
![confused](images/smilies/confused.gif)
Megismertem egy nagyon szép nőt itt az oldalon aki igazából nem is transzeszuális de pénisze van.
Nem volt még hasonló élményem de varázslatos
Évek óta van transz lánnyal kapcsolatom. Úgy baráti, mint testi. Nagyon kellemes partnerek!
Megismertem egy nagyon szép nőt itt az oldalon aki igazából nem is transzeszuális de pénisze van.
Igaz nem transz.Egy 25 éves vékony hosszú hajú szűz CD vel voltam. Minden tökéletes volt vele..
Sziasztok kitrobalnam
Bevallom a fantaziamat nekem is mozgatja kb annyira mint a nejedêt ...
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2021. 12. 19. vasárnap 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 19. vasárnap 09:26
Engem nem izgat de a felesegemet igen. A noi bi egyebkent sem all tole tavol, igy pedig meginkabb bezsongatja.
az biztos...rosszlanyokon vannak, voltam már onnan
(Ez egy válasz bios02 üzenetére (2022. 07. 21. csütörtök 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Rajongó van, igény is lenne rá, csak travi nincs....
(Ez egy válasz davvil25 üzenetére (2022. 07. 21. csütörtök 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
elnémult a fórum?? nincsenek travi rajongók??
RL-en kívül nemigazán lehet találni....