Szeretném kipróbálni, milyen egy transzival szexelni. Tud vki ilyet?
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Na ez nem jön be se neked se másnak.Legalábbis ahogy ellnézem.
Na, ez érdekelne, és szerintem ezzel nem vagyunk egyedül! Csak van valakinek tapasztalata!!
(Remélem, hosszú életű lesz az oldal...)
Akkor miért nem irod meg a tapasztalatodat?
(Ez egy válasz Vasabi üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 05. csütörtök 22:18
![](images/forum/forum_calendar.gif)
Na, ez érdekelne, és szerintem ezzel nem vagyunk egyedül! Csak van valakinek tapasztalata!!
Én szívesen kipróbálnám.
??????? Azt írja, hogy reméli, hogy valakinek van tepasztalata. Nem azt h neki van......
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos én még látni sem láttam élőben, csak képen. Hát vannak köztük nagyon szépek, akiről az utolsó pillanatig nem lehetnem megmondani, hogy nem csaj... de olyan is van, aki már messziről gyanús....
Én mindenesetre megnézném közelebbről is...
Én mindenesetre megnézném közelebbről is...
Hát, kíváncsi leszek, hány jelentkező tolong majdan itt a topicban.
Ízlés dolga, nekem inkább a gyomrom háborog, ha látok képet róluk... brrrrrrr
Ízlés dolga, nekem inkább a gyomrom háborog, ha látok képet róluk... brrrrrrr
Én szexeltem egyszer travival.Az akkori pervi barátnöm avatott be.kérdezte milenne ha travi barátját bevonnánk.mondtam kiprobálhatom.nagyon csinos volt és szép nehezen mondtam volna meg hogy travi.egy éjszakát végig szexeltünk.legjobb ami volt a travi hanyatt feküdt és én dugtam a seggét a barátnöm szopta közben,majd ráélveztem a farkára és a barátnöm kérésére leszoptam a travit .
Engem régóta érdekel a dolog! Szivesen kipróbálnám travival.Egyszer élünk nem?!Dugnánk egymást oda-vissza és a szopás ugyan úgy... bejön a dolog de kivel? :(
http://xxxxxxxxxxx/xxxxxxxxxx.php?pid=list&sfix=travi itt van egy pár ...
(vazzeg! bazzeg! még egyszer belinkelsz idegen szexhonlapot szétrúgom a seggedet! most moderálással és 24 óra tiltással megúsztad! :tom
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 21:41
(vazzeg! bazzeg! még egyszer belinkelsz idegen szexhonlapot szétrúgom a seggedet! most moderálással és 24 óra tiltással megúsztad! :tom
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
Törölt felhasználó (42919)
![](images/forum/forum_calendar.gif)
Engem régóta érdekel a dolog! Szivesen kipróbálnám travival.Egyszer élünk nem?!Dugnánk egymást oda-vissza és a szopás ugyan úgy... bejön a dolog de kivel? :(
meg nem de szivesen kiprobalnam
kinek a pap,kinek a paplan. :S :S :S :S
ezt homokosok kívánják vagy heterók?
Szerintem nem így van. Legalábbis nekem. Ha vki tud egy kb. olyan kinézetűt, mint a képeken, írjon.
én is lennék már tarnszival.
Én is lennék transzival, de félnék az esetleges fertőzésektől, valahogy úgy érzem iszonyat sok pasi átmegy rajtuk, és ki tudja kik.
Hát,egy thai-földi travit nem hagynék ki,az biztos!Lehet nem dugnám meg,de szopatás ezerrel!
szerintem semmi rossz nincs abban, ha ezt egy pasi kipróbálná... miért ne érdekelhetné, hogy milyen egy pasival? És egy transzi már majdnem egy pasi, egy női köntösbe öltöztetve...
Sziasztok. Szívesen megismerkednék egy travival, nagyon kíváncsi vagyok milyen lehet vele a szex. Van egy weboldalam itt nem írom le a címét (kedves Admin remélem ez nem reklám), de ott indítani szeretnék egy travi részt és keresek hozzá partnert képekkel szexleírásokkal, ha valakinek volt ilyen élménye