Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben / csak néző is lehetek ha valakit így izgat !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !///Házibarát hosszútávra ——
Sziasztok !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Veszprém környékén kiverném autóban vagy szabadban..Hölgy vagy pár kukkolhat ha izgatja..
19 óra felé Kondorosi út végénél kukkolnék
sziasztok lányok hőlgyek ismerkedés webcam bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat én benevagyok. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok.
31 éves ápolt 178cm 81kg pasi vagyok.
Budapesten csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére.
Utazni tudok.!
31 éves ápolt 178cm 81kg pasi vagyok.
Budapesten csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére.
Utazni tudok.!
44 éves kedves srác keres idősebb párt, akiknek megleshetné a szeretkezéseit. 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a kukkolás mellett egyéb közös időtöltésre is.
Budapesten vagy környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok !
Sziasztok! Békésmegyei hölgyeket/párokat kukkolnék.
Szarvas környékén kukkolnék párt,fèrfit,nőt. Segíthetek is.
Sziasztok
Gödöllő környékén kukkolható párt, vagy hölgyet keresnék.
Nem volt még ilyenben részem, így nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen.
Gödöllő környékén kukkolható párt, vagy hölgyet keresnék.
Nem volt még ilyenben részem, így nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen.
Sziasztok
Hölgy vagy pár meglátogatna ezen a hétvégén Balatonfüreden?
Közvetlen vízparti szállás.
Csütörtöktől-vasárnapig leszek ott.
32 éves, sportos férfi vagyok.
Hölgy vagy pár meglátogatna ezen a hétvégén Balatonfüreden?
Közvetlen vízparti szállás.
Csütörtöktől-vasárnapig leszek ott.
32 éves, sportos férfi vagyok.
Veszprém

Ki verném a farkam ki nézné meg Miskolcon
Balatonmária-Marcali környékén, két 50 éves bi pasi keres srácokat, bi párokat.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Kukkolást,esetleg perverziókat kedvelő Nővel,párral ismerkednék!
Sziasztok, normális párt néznék Bp-en!