Nyiregyházan kukkolnék
Sziasztok! Ma valaki Göd-Vác Duna part?
Ma egy közös maszti a szabadban?
Hölgy vagy pár kukkoló Bp. vagy környékén?
Írj privit
Hölgy vagy pár kukkoló Bp. vagy környékén?
Írj privit
Kukkolnék párt lehet bisex is. Autóban szabadban......
Esztergom környéke valaki? Pár? Hölgy?

Sziasztok!
Örömmel végignézném kulturált pár szeretkezését,együttlétét!
Szép estét!
Örömmel végignézném kulturált pár szeretkezését,együttlétét!

Szép estét!
Már hogyne lenne! A kamusokat jelentsétek az Ügyfélszolgálatnak (lap alja, E-mail menüpont). Aki pl lopott netes képekkel hirdet az adatlapján, és bejelentitek, a lehető legrövidebb időn belül törlésre került a profilja. Aki azonban saját fotóival szerepel a társkeresőben, de 10-ből 8-szor nem megy el a megbeszélt találkozóra, azzal nem sok mindent lehet tenni. Sajnos a netes társkeresésnek rengeteg a hátulütője, az embernek érzékeny receptorokat kell növesztenie, ha neten keresgél szexpartnert - vagy akár társat. Érdemes ellenőrizni a regisztráció dátumát, ha túl friss, és semmi aktivitása nincs az oldalon (hozzászólás, feltöltés, sőt, egyetlen fotó sincs az adatlapján) azt eleve fenntartásokkal kell kezelni. A hozzászólások ellenőrzése egy jól bevált módszer egyébként, ebből már képet kaphatsz mennyire intelligens, milyen témában keresgél stb. De garancia nincs, és soha nem is lesz arra, hogy akivel lebeszéltél valamit, az a találkozó létre is jön .. Szóval kitartás, és csak körültekintően!
A felhasználónevet feltüntető negatív tartalmú kommentek pedig azért kerülnek moderálásra, mert nem ellenőrizhető annak valódisága, valóban inkorrekt volt-e az illető. Sajnos sokan próbálnak személyes ellentéteket, korábbi sérelmeket stb ilyen módon, lejáratással megbosszulni. (Ez egy válasz KingR._007 üzenetére (2022. 04. 25. hétfő 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 25. hétfő 15:39
A felhasználónevet feltüntető negatív tartalmú kommentek pedig azért kerülnek moderálásra, mert nem ellenőrizhető annak valódisága, valóban inkorrekt volt-e az illető. Sajnos sokan próbálnak személyes ellentéteket, korábbi sérelmeket stb ilyen módon, lejáratással megbosszulni. (Ez egy válasz KingR._007 üzenetére (2022. 04. 25. hétfő 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Sok ilyen van sajnos!
Mi is rendszeresen belefutunk.
Multkor megirtam felhasznalonevuket, de csak en kaptam miatta letiltast par napra!
Igy lehetoseg sincs a kamusok szuresere es sok ember belejuk utkozik, sok embernek okoznak csalodast…
Multkor megirtam felhasznalonevuket, de csak en kaptam miatta letiltast par napra!
Igy lehetoseg sincs a kamusok szuresere es sok ember belejuk utkozik, sok embernek okoznak csalodast…
Igen, utána már leesett
. Sajnos ez benne van. Ez a része is “izgalmas” tud lenni, hogy az ember keresgél, irkál. Az ellenben rossz mikor kint vagy és várod , beleéled magad és semmi. Természetesen van, hogy valóban pont össze jön valami és nem tud jönni valaki de egy üzenet , hogy bocsi nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 25. hétfő 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 25. hétfő 17:13

Törölt felhasználó (4532602)

Nem rátok lett írva.
Azokra értette akik nem mentek el az ígéretük ellenére.
Azokra értette akik nem mentek el az ígéretük ellenére.
Nem rátok lett írva.
Azokra értette akik nem mentek el az ígéretük ellenére. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 25. hétfő 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 25. hétfő 17:01
Azokra értette akik nem mentek el az ígéretük ellenére. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 25. hétfő 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4651880)

Pár emberrel már találkoztunk az oldalról. Legutobb szombaton

Ma este szopatok egyet.
Kukkolhattok, de szerintem a hölgy nem bánja, ha be is szálltok.
Több infó privátban. Fotó nélkül ne is írj.
Kukkolhattok, de szerintem a hölgy nem bánja, ha be is szálltok.
Több infó privátban. Fotó nélkül ne is írj.
Sziasztok! Debrecenben szívesen kukkolnék párt!

Pár emberrel már találkoztunk az oldalról. Legutobb szombaton
(Ez egy válasz hencirobi üzenetére (2022. 04. 25. hétfő 05:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Szívesen lennék Budapesten vagy környékén igényes pár kukkolója! Normális, intelligens vagyok.
Szívesen lennék Budapesten vagy környékén igényes pár kukkolója! Normális, intelligens vagyok.
Sziasztok. Kerestek pasit is?
(Ez egy válasz hencirobi üzenetére (2022. 04. 25. hétfő 05:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 25. hétfő 05:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 25. hétfő 05:27
Törölt felhasználó (4496662)

Ma pesten növel leszek a szabadba délelőtt ,valaki kukkolna beszálna?
Sziasztok.Párt fogadnék akiket kukkolhatnék ahogy szeretkeznek esetleg be is szállnék.Helyem van Győrben.
Sok ilyen van sajnos!
Igy lehetoseg sincs a kamusok szuresere es sok ember belejuk utkozik, sok embernek okoznak csalodast… (Ez egy válasz hencirobi üzenetére (2022. 04. 25. hétfő 05:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Igy lehetoseg sincs a kamusok szuresere es sok ember belejuk utkozik, sok embernek okoznak csalodast… (Ez egy válasz hencirobi üzenetére (2022. 04. 25. hétfő 05:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szarházi ígérgetők,
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 22. péntek 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 22. péntek 23:58
Törölt felhasználó (4651880)

4- ből aki ígérte egy sem jött el … legalább a többi írta , hogy nekik nem jó , 1 , hogy ő később végez sokkal
Ma pesten növel leszek a szabadba délelőtt ,valaki kukkolna beszálna?
Sziasztok. Hétfőn napközben fogadnék kényelmes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt. Bp Várom üzeneted.