Sziasztok
Most hétvégére az esti órákban keresek kukkolható párt/lány párt /szóló lányt. Balassagyarmat - Vác vonalon. Jelentkezők levelét privát levélben várom
Most hétvégére az esti órákban keresek kukkolható párt/lány párt /szóló lányt. Balassagyarmat - Vác vonalon. Jelentkezők levelét privát levélben várom
Sárvári szaunában ma és holnap
Szívesen kukkolnék párokat, de igény esetén a számmal is besegítenék akár a hölgy, akár az úr örömére.
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok
Kukkolnék szegeden párt vagy férfit
Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Képek vannak fent!
Miskolcon érdekelne kukkolás
kukkolni?
Sopronban kukkolnék
Egerben holnap délután közös masztira keresek partnert bárki írhat
Sziasztok! XXI.ker és Szigetszentmiklós környékén keresek hölgyet vagy párt akihez lehet közösen kikapcsolódni .
Sziasztok!
Képek vannak fent!
Képek vannak fent!
Ma napközben 22 kerben lakásban szívesen kiverném egy vagy akár több lány vagy hölgy előtt akit érdekel.
Méretem 18/6
Méretem 18/6
Sziasztok! Szombathelyen nőt, vagy párt kukkolnék vagy olyan nőt keresek aki kukkolna engem. Helyem van! Írj bátran!.
Sziasztok
Ma Székesfehérváron lenne kedve valakinek meglesnie miközben a kocsim mellett masztizom!?
Privátba megírom hogy mikor és hol leszek!
Ma Székesfehérváron lenne kedve valakinek meglesnie miközben a kocsim mellett masztizom!?
Privátba megírom hogy mikor és hol leszek!
Párt kukkolnék bárhol,igény szerint besegítek,vagy hölgyeket kényeztetnék párjuk elött!
Sziasztok!
Budapesten ma public, cuckold?
Budapesten ma public, cuckold?
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Kukkolnék szegeden párt vagy férfit
Egymás előtti masztizáshoz keresek jelentkezőket bárki írhat Eger és környéke előny de tudok utazni is
Sziasztok!
Szombat este Gyöngyösön leszek!
Gyöngyös és környékén keresek párt kukkolásra vagy hármas örömökre! De hölgy is szóba jöhet!
Viber, WhatsApp, Skype, Google Chat van!
Írjatok nekem bátran!
Szombat este Gyöngyösön leszek!
Gyöngyös és környékén keresek párt kukkolásra vagy hármas örömökre! De hölgy is szóba jöhet!
Viber, WhatsApp, Skype, Google Chat van!
Írjatok nekem bátran!