Egerben holnap délután közös masztira keresek partnert bárki írhat
Sziasztok! XXI.ker és Szigetszentmiklós környékén keresek hölgyet vagy párt akihez lehet közösen kikapcsolódni .
Sziasztok!
Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Ma napközben 22 kerben lakásban szívesen kiverném egy vagy akár több lány vagy hölgy előtt akit érdekel.
Méretem 18/6
Méretem 18/6
Sziasztok! Szombathelyen nőt, vagy párt kukkolnék vagy olyan nőt keresek aki kukkolna engem. Helyem van! Írj bátran!.
Sziasztok
Ma Székesfehérváron lenne kedve valakinek meglesnie miközben a kocsim mellett masztizom!?
Privátba megírom hogy mikor és hol leszek!
Ma Székesfehérváron lenne kedve valakinek meglesnie miközben a kocsim mellett masztizom!?
Privátba megírom hogy mikor és hol leszek!
Párt kukkolnék bárhol,igény szerint besegítek,vagy hölgyeket kényeztetnék párjuk elött!
Sziasztok!
Budapesten ma public, cuckold?
Budapesten ma public, cuckold?
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Kukkolnék szegeden párt vagy férfit
Egymás előtti masztizáshoz keresek jelentkezőket bárki írhat Eger és környéke előny de tudok utazni is
Sziasztok!
Szombat este Gyöngyösön leszek!
Gyöngyös és környékén keresek párt kukkolásra vagy hármas örömökre! De hölgy is szóba jöhet!
Viber, WhatsApp, Skype, Google Chat van!
Írjatok nekem bátran!
Gyöngyös és környékén keresek párt kukkolásra vagy hármas örömökre! De hölgy is szóba jöhet!
Írjatok nekem bátran!
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma este!
A Széchenyi fürdőben esetleg ma lesz pár, aki diszkrét kukkolót keres? Esetleg kabinban?
Sziasztok!
Írjatok nekem bátran!
Írjatok nekem bátran!
Sziasztok! Párt néznék szeretkezés közben és ha lehet be is szállhatnék.
Szóló hölgyek masztiznék vagy akár több is lehet.
Viber,WhatsApp van
Szóló hölgyek masztiznék vagy akár több is lehet.
Viber,WhatsApp van
Sziasztok!
Izgis, webcamos játékhoz keresnék hölgyet akit izgat a kukkolás, közös maszti...
Keress meg gmail-en (gmail chat vagy e-mail) és beszéljük meg kit mi izgatna
msiboy82 (gmail)
Izgis, webcamos játékhoz keresnék hölgyet akit izgat a kukkolás, közös maszti...
Keress meg gmail-en (gmail chat vagy e-mail) és beszéljük meg kit mi izgatna
msiboy82 (gmail)
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz csatlakoznék !!}{¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥====
Sziasztok! Ismerkednék vékony, magas, szakállas sráccal, Pesten is megfordulok, szivesen találkozom is. Én egy sokat csalódott, sportos vékony lány vagyok, szeretek röplabdázni és futni. Írj bártan Pusz::
Sziasztok
Párokat és hölgyeket kukkolnék ma és egész hétvégén írjatok bátran
Párokat és hölgyeket kukkolnék ma és egész hétvégén írjatok bátran